![PdfnHGcm1kiMl0_6B2Lr7w.jpg](https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/PdfnHGcm1kiMl0_6B2Lr7w.jpg?width=1200&mode=crop&scale=both)
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ CUMHURBAŞKANLIÐINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ - Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY'ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere YÖNETMELİKLER - Ankara Bilim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği - Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik - İstanbul Aydın Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik - Mudanya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği TEBLİÐLER - 2022 Yılı Eylül Ayına Ait Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi - 2022 Yılı Eylül Ayına Ait Tamamlama Vizesi Yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi - 2022 Yılı Eylül Ayına Ait İptal Edilen Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi İLÂN BÖLÜMÜ a - Yargı İlânları b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları c - Çeşitli İlânlar - T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.