Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ertem Şener: ''Beşiktaş iyi oynamıyor, evet ama coşkulu oynuyor. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın herkesin takıma dokunmasını istiyor. Sergen Yalçın takıma dokunuyor. Ama Sergen Yalçın arkasına, yedek kulübesine baktığında takıma dokunduracak bir futbolcusu yok ki. 'Sergen Yalçın istifa' diye bağıranlara seslenmek istiyorum. Sergen Yalçın'sınız. Elinizi vicdanınıza koyun. Arkaya döndünüz, yedek kulübesine baktınız. Mert Günok var. Demir Ege'yi mi alacaksınız? Rashica'yı mı alacaksınız? Salih'i mi alacaksınız? Tammy Abraham'a hadi aldınız, koydunuz oyuna. Kartal Yılmaz, Taylan Bulut, Djalo sakat, ayağındaki kireçlenme var. Öyle bir iddia vardı Djalo gelirken buraya, duymuştum. İddia diyeyim ben ona. Jurasek, Devrim Şahin. Ya Nottingham Forest'tan Jota Silva diye oyuncu alıyorsun. Adam Nottingham Forest'ın yedek futbolcusu ve şampiyonluk yolunda gideceğim dediğin takıma Jota Silva'yı alıyorsun. Ondan sonra 'Sergen Yalçın niye takıma dokunamıyor?' Siz olsanız bu takıma nasıl dokunursunuz? Hangi futbolcularla? Bakın Fenerbahçe'nin yedek kulübesine. Bakın Galatasaray'ın yedek kulübesine. Bakın Trabzonspor'un yedek kulübesine, Samsunspor'un yedek kulübesine.Göztepe'nin yedek kulübesine. Fenerbahçe'de Lewandowski, Sorloth, Ferdi Kadıoğlu isimleri geçiyor. Galatasaray'da Lookman, hatta Mohamed Salah ismi geçiyor.Beşiktaş henüz kendi tesislerine sözleşmeli futbolcusu Rafa Silva'yı getiremiyor. Elindeki mevcut kadrodaki futbolcuyu oyuna sokamıyor. Sergen Yalçın'ın ne günahı var? Ne Sergen Yalçın'ı? Sergen Yalçın olsanız ne yaparsınız? Allah aşkına! Ben hiçbir şey yapamam. Sergen Hoca da yapamaz. Sergen Hoca yaptığını zaten yaptı. Şampiyon yaptı. Hem futbolcuyken hem teknik direktörken şampiyon yaptı. Yine uğraşıyor ama arkasında adam yok. Futbolcu yok. Oyuna müdahale edecek oyuncusu yok.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..