Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yalçın Ayhan şu ifadeleri kullandı.''Değerli Beşiktaşlılar,Hala Beşiktaş’ta sözleşmesi devam eden ve taraflı tarafsız herkesin çok büyük değer olarak kabul ettiği Rafa Silva hakkındaki haberleri şaşkınlıkla okuyorum.Öncelikle Rafa Silva sürecinin başından sonuna kadar doğru yönetilmediğini kabul etmek gerek.Gerek saha dışında verilen demeçler gerekse saha içinde verilen yanlış roller süreci bu hale getirdi.Bugün sürekli aldığı para ve “sözde” katılmadığı salon antrenmanları ile taraftarın önüne atılmaya çalışılan Rafa Silva’nın ben bir gün kötü koşup, kötü mücadele ettiğini görmedim.Her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı; skor yapamadığı maçlarda bile takımın en çok koşan oyuncusu oldu.Fenerbahçe bir gün önce teklif yapsa bugün Beşiktaş’ın başında olmayacak kişilerin bugün algılarla Beşiktaş’ın senelerini yönetmesi de maalesef oldukça üzücü.Öyle ki geldiğinden bu yana sportif olarak başarı maalesef sıfır. İnşa edilmeye çalışılan oyun tam olarak ne, oyuncu grubu dahi anlamıyor.Oyuncu kazanımına baktığımızda ise performansı yükselen tek oyuncu kiralık.Hep söyledim ve yine söyleyeceğim; Rafa kaybedilmesi değil kazanılması gereken bir değer.Kazanmak için çabalamayanlar yarın çok pişman olacak…Kişiler gelip geçici, aslolan ise daima BEŞİKTAŞ.
''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..