Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Kartal Yiğit'in A Spor'daki değerlendirmeleri şu şekilde...Kartal Yiğit: ''Aslında bu iş sosyal medyada çok büyütüldü. Buraya gelmeden önce ben ciddi telefon görüşmeleri yaptım. Bu konuyla ilgili hakim olan insanlarla.Burada söylemeye gerek yok. Hocayla Rafa arasında 'büyük bir sorun yok' diyorlar. Allah'a bak şimdi Rafa'nın da hocaya karşı bir terbiyesizliği, saygısızlığı yokmuş.Hocanın da Rafa'ya karşı bir art niyetinin olmadığı dile getiriliyor Ümraniye'de. Hatta Sergen Yalçın'ın bir iki kere konuşmak istediği, Rafa'nın böyle çok yanaşmadığını duydum ben. Yani gerek yok gibi.Başkanla galiba Rafa'nın bir görüşmesi olmuş. Şu an Rafa Silva, şunu söyleyeyim Portekiz'de annesinin bir rahatsızlığı var. Büyük ihtimalle annesinin rahatsızlığından dolayı bir kafa karışıklığı yaşıyor.Psikolojik, mental anlamda bir sıkıntısı var Rafa Silva'nın. Yani ben Silva'nın hocaya da özellikle Beşiktaş'a da ne bileyim yönetime karşı da böyle çok can yakıcı hareketlerde bulunduğunu isteyerek düşünmüyorum.Yani bir problemi var. Bu da ailevi büyük ihtimalle şu an Portekiz'de. Hatta gitmeden şöyle bir laf etmiş orada tesislerde falan.'Kafam çok karışık. Yani futbol oynama konusunda bir kararsızlığın var. Kendimi veremiyorum' şeklinde Ümraniye'de böyle yakın gördüklerini açmış konuyu.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..