• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

"Rafa Silva olayının artık kapanması gerekiyor!"

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Erol Kaynar:"Transfer işi bambaşka bir iştir. Transferi çok doğru kişilerle, çok doğru bir şekilde yapmak mecburiyetindesin. Hem büyük paralar harcanıyor hem de bazıları işe yaramıyor. Üç futbolcu transfer etti Beşiktaş, sol tarafı kurtaramadı. Hâlâ “sol taraf” diyoruz. Hâlâ sol beke, sol açığa oyuncu arıyoruz. E ne olacak böyle? Alacağın oyuncuların da ne garantisi var?Beşiktaş maalesef transferde çok büyük hatalar yaptı. Elindeki çok doğru adamları; işte Masuaku gibi, Gedson Fernandes gibi futbolcuları elinden kaçırdı. Elinden kaçırdı, kelimemi doğru kullanıyorum. Muçi’yi bile, El Musrati’yi bile bugün Beşiktaş arıyor. Şu andaki kadroda saydığım bu dört futbolcu neredeyse banko oynayabilecek, en azından Beşiktaş’a büyük katkı sağlayabilecek futbolculardı. Bunların yerine, Masuaku’nun yerine, Fernandes’in yerine koyabileceğin futbolcu yok Beşiktaş’ta. “Fernandes gitti ama boş ver, bak şu futbolcu burayı gayet iyi dolduruyor.” diyebilir misin? Hayır, değil. Fernandes’i arıyor Beşiktaş. Masuaku’yu çoktan arıyor.Yönetimler –sadece bu yönetim için söylemiyorum– maalesef her gelen yönetim, eski yönetimi karalamak ya da eski yönetimin yaptığı işleri kötü göstermek için elinin tersiyle bütün futbolcuları itiyor. İyi mi kötü mü bakmıyor. “Hadi bakalım, tekrar yeni kadro kuralım.” Hemen biliyorsun, biz 3 ayda, 5 ayda bir kongre yapıyoruz. Yeni gelen başkan ve yönetim kurulu tekrar o futbolcuyu elinin tersiyle itiyor, tekrar kadro kuruyor. Böyle istikrar yakalayabilir misiniz? Böyle başarı elde edebilir misiniz?Teknik direktörler de değişiyor dolayısıyla ve Beşiktaş allak bullak oluyor. Bundan önceki yönetim 11 ayda 56 tane teknik direktörle konuşmuş, ne demek bu ya? Konuştuğumuz takım Beşiktaş Kulübü, büyük bir kulüpten bahsediyorum. Anadolu kulübünde bile olmaz böyle bir hata. Burada bu hatanın bedelini maalesef Beşiktaşlılar ödüyor.Şimdi Sergen Hoca’nın dahi istifa edeceğine dair haberler çıkıyor ortada. Sürekli bazı isimler konuşuluyor, isimleri bilmediğim için vermek istemiyorum; “Şu isim başkan adayı olacak, şu kadar parayla geliyor” diye iddialar var. Sürekli bir değişim beklentisi, sürekli bir dedikodu… Ama değişimden artık yorulmadı mı Beşiktaş? Çok yoruldu. Yıprandı, bitti, mahvoldu. “Hiç mi değişim olmasın?” dersen, onu bilemem, şu anda ona cevap veremem ama gerçek olan bir şey var:Bu değişimler, bu teknik direktör ve yönetim değişiklikleri Beşiktaş’ı allak bullak etti. İşin kötüsü, Beşiktaş’ın içindeki o profesyonel yapılanmanın, yani profesyonel olarak çalışan kişilerin de psikolojisini bozdu. Çünkü bakıyorsun, o da ekmek peşinde; işini yapıyor, parasını kazanacak. “Acaba yeni gelen yönetim bana ne yapacak?” diye oturup onu düşünüyor haklı olarak. Bu da Beşiktaş’ın yapısını bozDuhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.