Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Vole'de konuşan ikili şunları söyledi...Uğur Sever: ''Beşiktaş'ta şöyle bir genel yorum yapmak gerekirse, zaten transfer gündeminde adı geçen isimlere baktığımızda Beşiktaş'ın bu isimlerle adı bile geçmemesi lazımken, oyuncuların kalitesi açısından söylüyorum, yarıştığınız rakiplere göre söylüyorum. Bir de üstüne böyle bir gündem, Rafa Silva'dan sonra yine bir iç mesele gündemine hiç gerek var mıydı bilmiyorum. Ne oldu? Tabii ki kulüp açıklama yapacaktır. Oyuncu tarafları açıklamalar yapacaktır ama Beşiktaş bir Rafa Silva krizinden sonra, bu tam o kadar büyük bir kriz denemez de yine iç işle işle alakalı şaşırtıcı, benim şaşırdığım bir karar aldı açıkçası.''Berk Göl: ''Rafa Silva kadro dışı kalmadan başka bir oyuncunun kadro dışı kalması çok skandal bir karar bence. Yani sen şunu demek gerekiyor o zaman. Hem Necip Uysal hem Mert Günok Rafa Silva'nın yaptığından çok daha ağır şeyler yaptı. Disiplinsizlikler yaptı demek istiyorsun sen aslında yönetim olarak.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..