Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Uğur Sever: ''Beşiktaş belki de üç büyükler arasında en karışık, en kaoslu, en krizli camia durumda. Şu anda bir Rafa Silva süreci yaşandı. Sayın Başkan Serdal Adalı ve Sergen Yalçın bir basın toplantısı düzenledi. Sonrasında Rafa Silva'nın menajerlik şirketi böyle 21-22 maddelik bir manifesto neredeyse yayınladı derken şu andaki sıkıntı da şu. Rafa Silva ağrıları olduğunu söylüyor. MR'ı biliyorsunuz siz daha iyi bilirsiniz. Ağrı MR'da çıkan bir durum değil. Yani kanıtlanamıyor. Şu anda böyle bir Rafa Silva krizi var. Nereye gidiyor bu sonuç?''Ahmet Çakar: ''Beşiktaş arabayı devirdi. Krizi çok kötü yönettiler ama iyi yönetemezlerdi zaten. İyi yönetemezlerdi. Yani Serdal Adalı'nın ve Sergen Yalçın'ın çıkıp basın toplantısında maaşlı elemanlarının ne haltlar yediğini söylenmesi bir aciziyet belirtisidir. Rafa Silva nihayetinde Beşiktaş'ın maaş verdiği bir çalışanıdır. Değerli bir çalışandır ama çok da yüksek maaş verir. Tutup da koskoca Beşiktaş'ın başkanı Serdar Adalı ki seviyorum. Koskoca Beşiktaş'ın efsane futbolcusu, teknik adamı Sergen Yalçın ki evladım kardeşim gibidir. Çok seviyorum. Bunları yapmaları bir acz belirtisidir. İki, yaptığında ne oldu? Yaparsın, kazanırsın. Taviz vermişsindir. Rafa'dan yararlanmaya başlarsın. Rafa bir spor ahlaksızı. Muhtemelen Rafa'yı bu hale getiren iki şey olabilir. Bir bu Jose Mourinho ve Rui Costa, Benfica'ya geçtiler ya. Böyle bir oyun kurucu falan. Kalkıp Rafa'nın aklına dediler ki sen pislik yap, seni kovsunlar biz alalım. İkinci ihtimal Rafa ömrü hayatında Portekiz dışında hiçbir yerde oynamamış. Fakat sahtekarlık şurada. Bak, bak. Menajer. Efendim, Beşiktaş projeleri vs. Sen kimsin oğlum? Ne projesi? Sen Beşiktaş'ın projesinin bir parçasısın. Neymiş senin beklentin? Proje filan sana ne. Sen maaşını alırsın, topunu oynarsın. Beşiktaş şampiyon olur, olmaz o senin işin değil.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..