Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Vole'de yayınlanan Gol Kralı programında Beşiktaş gündemini değerlendiren Ali Sunal ve Giray Altınok, Beşiktaş'ta yaşanan Rafa Silva krizine dair görüşlerini paylaştılar.Ali Sunal: ''Beşiktaş inanılmaz şeyler yapıyor, bizi şaşırtmaya devam ediyor. Beşiktaş, 100 küsür yıllık bir kulüp ve gündemi bir tane futbolcusu. Şu an en iyi futbolcusu ama en iyi olsun, olmasın bir tane futbolcusu.''Giray Altınok: ''Ben sana soracağım. Sen daha hakimsin. Nedir arkadaşın derdi?''Ali Sunal: ''Arkadaşın derdi kıl dönmesi. Yani kıllık yapıyor, dönmek istiyor. O yüzden kıl dönmesi.''Giray Altınok: ''Müthiş bir tanımlama abi.''Ali Sunal: ''Şimdi sürece baktığında bu süreçte üç tane isim geçiyor. İşte başkan, hoca, topçu. Şimdi hani bir grup der ki: 'Bu haklı', bir grup der ki: 'Bu haklı' denebilir. Bana göre Rafa Silva sürecinde başkanın, hocanın ve futbolcunun hatalı olduğu bir reality show izliyoruz. Herhalde üçü ya da başkanla, teknik direktör yakında herhalde Müge Anlı'ya falan çıkacaklar, durumu anlatacaklar. Rafa gel diyecekler. Rafa da belki Rafa bağlanmaz.''Giray Altınok: ''Seni çok özledim Rafaaaaaaaa....''Ali Sunal: ''21 maddelik menajeri gelecek. Adam anayasa yazmış Beşiktaş'ın üzerine.''Giray Altınok: ''Abi bunun kulübü yok. Biz nasıl sözleşmeler veriyoruz bu insanlara? Yani 'tanrı sendromu' yaşatıyoruz biz bu insanlara. Onlar nasıl maddeler ya?''Ali Sunal: ''Hadi yaşatıyoruz. Bu yani gelmiyor, 'Oynamayacağım, gitmek istiyorum', diyor.''Giray Altınok: ''Ben antrenmana çıkmam, istersem gibi bir maddeyi yani o sözleşmeyi dürersin. Yani ilk başta önüne koyduğunda dersin ki 'Al kardeşim bunu, sen dön ilk uçakla.'' Yani 'Antrenman yapmam istersem' ne demek ya? Biz her şeyi böyle yapıp sonra şımardığında diyoruz ki vay adama bak yani''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..