Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlıların ligdeki gidişatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Portekizli futbolcu, ülkesinin basınından Record’a yaptığı açıklamalarda Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışından uzak kaldığını ifade etti.Quaresma, Beşiktaş’ın mevcut durumunun kendisini üzdüğünü belirterek, “Açıkçası üzgünüm, çünkü Beşiktaş olması gereken hedeften, yani şampiyonluk mücadelesinden çok uzak. Ne kadro yapısı ne de oynanan futbol bana keyif veriyor. Bence hem oyuncu hem de teknik direktör seçimlerinde daha dikkatli olunmalı” dedi.Bir taraftar olarak da yaşanan sürecin kendisini zorladığını dile getiren Portekizli yıldız,"Bir taraftar olarak elbette üzülüyorum. Kulübümün böyle bir dönemden geçmesini görmek kolay değil. Ama futbol bu, umarım gelecek sezon Galatasaray'la omuz omuza yarışabilecek bir Beşiktaş izleriz. Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'tan çok daha iyi olduğunu söyleyemem, çünkü değil. Ancak şu anda ligde çok güçlü bir Galatasaray görüyorum. Kadro ve teknik direktör anlamında, bir taraftar olarak hiç memnun değilim." ifadelerini kullandı.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..