• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Priyanka Chopra: Kariyerimde ilk kez eşit işe eşit ücret aldım

Haberci

Forum Üyesi
yBCOGE89BUKWw1R08y640w.jpg
Hem Bollywood'un hem de Hollywood'un en ünlü yıldızlarından olan Priyanka Chopra, 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını açıkladı.

cv4BgTtcTkmKR2gnco7rfA.jpg
Bollywood'un ve aynı zamanda Hollywood'un en ünlüyıldızlarından Priyanka Chopra, dün ABD'nin Austin şehrinde düzenlenen SXSW Festivali'ne katıldı.40 yaşındaki oyuncu, festivalde gerçekleştirdiği söyleşide, başrolde yer aldığı Citadel dizisinde, kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret hakkına sahip olduğunu açıkladı.
IrmoMzFNwUCO9iVIWQWofA.jpg
Chopra, "22 yıldır eğlence sektörüne hizmet veriyorum, 70'ten fazla filmde ve iki televizyon dizisinde yer aldım. Ama Citadel, benim kariyerimde eşit ücret aldığım ilk yapım oldu" diye konuştu.Chopra, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Her zaman aynı yatırımı ve çalışmayı yapmama rağmen hep daha az kazandım. Ama Amazon Stüdyoları, 'Bu senin hak ettiğin miktar, başrolleri paylaşıyorsunuz, adil olan bu' dedi bana. Ve ben de 'Evet, bu adil' diye cevap verdim."Chopra, Citadel dizisinde Richard Madden ile başrolleri paylaşıyor.
uZt_3juNEk2B8k5F9DxIBw.jpg
Chopra, sinema ve eğlence sektöründe kadınların erkek oyuncularla eşit ücret alamamaları hakkında konuşurken, "Şunu merak ediyorum: Bu eşitsizlik Hollywood'da daha az kadın karar verici olduğu için mi var?" diye sordu.
aufQNCPuoUqXx3KR10g_Rg.jpg
Hint oyuncu, daha önce de oyuncular arasında eşit ücret sorununu gündeme getirmiş, "Bollywood'da hiç eşit ücret almadım. Erkek rol arkadaşım, benim aldığımın yaklaşık 10 katını alıyordu" demişti. Kadın ve erkek oyuncular arasındaki ücret farkının çok fazla olduğunu belirten oyuncu, "Pek çok kadın hala bununla uğraşıyor. Şu anda Bollywood'da bir erkek oyuncu ile çalışıyor olsaydım eminim ben de uğraşıyor olurdum" diye konuşmuştu.
oHPyIQXHDku1AgpAhWO_Jg.jpg
Eski Dünya Güzeli Chopra, Bollywood'da erkek oyunculara daha çok ücret verilmesinin "normal" kabul edildiğini belirterek, "Ben sette saatlerce oturup beklerken erkek rol arkadaşım kendine zaman ayırıyor ve canı isterse o zaman çekim yapıyorduk" demişti.Yaklaşık 11 yıl önce Hollywood'a adım atan yıldız, Hollywood'da kendine yer edinen az sayıdaki Hint oyuncudan biri olarak görülüyor.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.