• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın cesur sahneleri hakkında konuştu: Hata yaptım!

Defne

Forum Üyesi
65167cb986b2442da44a4140.jpg

Sussex Dükü Prens Harry, geçtiğimiz aylarda 'Spare' adlı yeni anı kitabında, eşi Meghan Markle ile ilişkilerinin ilk günlerinde gerçekleştirdikleri bir buluşmalarından bahsetmişti. The Sun'ın haberine göre; 38 yaşındaki Harry, 41 yaşındaki Meghan ile aşk yaşamaya başlamalarından yaklaşık iki ay sonra; annesi Prenses Diana'nın ölüm yıldönümünde Londra'daki Soho House otelinde buluştuklarını anlatmıştı.

Harry, evlenmeden önce oyunculuk yapan sevgilisi Meghan'ın kendisini otelde buluşmaya davet ettiğini ve herhangi biri tarafından görülmemesi için yük asansörüne binmesi talimatını verdiğini yazmıştı. Asansörden indikten sonra, Markle onu arkadaşı Vanessa ile buluşturmuş ve Vanessa da prensi sevgilisinin beklediği otel odasına kadar götürmüştü.
65167bd286b2442da44a412d.jpg

Prens Harry öpmeye çalıştı, Meghan Markle izin vermedi!

"ZAMANIMIZ OLDUĞUNU SANMIYORUM"

O anları, "Meghan'ın kolları bana uzanıyordu. Beni içeri çekti ve tek bir hareketle arkadaşına teşekkür etti, sonra da kimse görmeden kapımızı hızlıca kapattı" diye yazan Harry, şöyle devam etmişti:

Alıntı Metni

65167bf386b2442da44a4131.jpg

MEŞHUR DİZİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Kraliyet ailesinden ayrılsalar da gündemde kalmayı başaran Meghan Markle ile Prens Harry yine dikkat çekti. Son olarak kraliyetten uzak geçirdiği zamanlarda bir kitap çıkaran Prens Harry, kitabında eşi Meghan Markle'ın oyunculuk yaptığı dönemlere de değindi.

'Prens Harry, kitabı için eski sevgilileriyle iletişime geçti'

İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ

Harry kitabında Meghan ile evliliğinden iki yıl önce, onu meşhur eden 'Suit' dizisine dair de konuştu. O dönem sevgilisi olan oyuncuyu Kanada'daki setinde ziyaret etmeyi ve oynadığı karakteri bizzat izlemeyi ne kadar çok istediğini anlatan Prens Harry bomba bir itirafta da bulundu.
65167be086b2442da44a412f.jpg

"ELEKTRİK TEDAVİSİ ŞOKU GEREKİRDİ"

Prens Harry, Meghan Markle'ın sahnelerini araştırdıktan sonra Kanada'ya gitmemeye karar vermiş. Prens Harry kitabında bu konuda "Google'da arama yapmak ve bazı sevişme sahnelerini internetten izlemek gibi bir hata yaptım" dedi.
"Onun ve bir oyuncu arkadaşının bir tür ofis ya da konferans odasında yaşadıklarını gördüm" diyen Harry devamında "O görüntüleri kafamdan atmak için elektrik şoku tedavisi gerekirdi. Böyle şeyleri canlı olarak görmeme gerek yoktu" yazdı.
65167c0286b2442da44a4133.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.