Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü Lorenzo Micelli, İlbank karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından oyuncularının mücadele azminden övgüyle bahsetti.Lorenzo Micelli:"Bizim için zor bir maçtı. Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve kritik anlarda önemli hatalar yaptık. Ama bu takımda en çok sevdiğim şey, kızların hiçbir zaman pes etmemesi. Her sayı, her top için sonuna kadar savaşıyorlar. Üstelik bunu sadece sahadakiler değil, kenarda bekleyen oyuncular da yapıyor. Bu yüzden bugün sahada gösterdikleri performanstan dolayı tüm oyuncularımla gurur duyuyorum.Son bir ayda yaptığımız yoğun antrenman ve tempolu dönemin ardından takımda güçlü bir mental birleşme görüyorum. Yavaş yavaş kendi oyun felsefemi sahada görmeye başlıyorum. Oyuncularımın bu felsefeyi sahaya yansıttığını görmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Başlarını öne eğmeden mücadeleye devam ettikleri için hepsini teker teker tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir 3 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç. Umarız devamı gelecek.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..