• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Paulista, Beşiktaş sonrası gerçeği açıkladı!

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Beşiktaş'ta geçirdiği 1,5 yılın ardından ailevi nedenleri gerekçe göstererek siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesheden Gabriel Paulista'nın yeni takımı belli oldu. Brezilyalı futbolcu, ülkesinin köklü kulüplerinden Corinthians'a transfer oldu.Corinthians tarafından yapılan resmi duyuruda, 35 yaşındaki stoperle 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.Beşiktaş cephesinde, annesinin sağlık durumu nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini ileten Gabriel Paulista'ya yönetim ve teknik heyet olumlu yaklaşmış ve sözleşmesi feshedilmişti. Ancak deneyimli oyuncu, Corinthians'a imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, Brezilya temsilcisiyle Beşiktaş'tan ayrılmadan önce transfer görüşmeleri gerçekleştirdiğini açıkladı.Gabriel Paulista'nın düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalar ise şu şekilde aktarıldı;"BURASI BENİM İÇİN DAHA DEĞERLİ""Birçok kulüpten teklif aldım ancak Corinthians'ı tercih ettim. Bir noktada menajerime 'Artık başka teklifleri dinlemek istemiyorum' dedim. Beşiktaş'taki sözleşmemden feragat ettim çünkü burası benim için daha değerli. Burası benim hayalim, geride ne bıraktığım önemli değil.""BURADA OLDUĞUMA İNANAMIYORUM""Corinthians, bu zaman kadar oynadığım kulüplerin en büyüğü. Burada olduğuma inanamıyorum. Görüşmeler sürerken heyecandan uyuyamıyordum. Eğer bu bir rüyaysa, hiç uyanmak istemem. Bu forma için her şeyi yaparım. Sahada canımı vermem gerekiyorsa, onu da yaparım. En kısa sürede bu formayı giyme fırsatını bulup aynaya bakarak 'Oldu, başardım' demek istiyorum. Bu kadar." BEŞİKTAŞ'TA 45 MAÇBeşiktaş'ın 2024-2025 sezonu başında kadrosuna kattığı Paulista, tüm kulvarlarda çıktığı 45 maçta bir gol kaydetti.SporxHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.