Beşiktaşlım
Forum Üyesi
HT Spor'daki programda gündemi yorumlayan ikilinin görüşleri şu şekilde...Ahmet Selim Kul: ''Bizim bir olaya inanmamız isteniyor. Türkiye'de bu hep yapılıyor. Çünkü insanlar arkalarına kulüplerin koca koca kitlesini alıyorlar. Ben Rafa Silva'nın huyunu biliyordum. Çok sosyal biri değil. Ama takımın en önemli oyuncusu olurken de böyleydi.''Sergen Yalçın'ın ve Serdal Adalı'nın, Rafa Silva'ya müsamaha göstermesi doğru mu? sorusuna cevap veren Cem Dizdar: ''Sergen Yalçın'ın son ifadesi, 'Hiçbir futbolcuyu idare etmediğim kadar idare ettim.' belki de büyük sorun budur. İdare etmek ne demek? Antrenmana çıkmıyorsa, bu oyuncudan ziyade takım bütünlüğü açısından bir sorundur. Bu anlatıda anladığım. Bizim oyunumuz süper yeteneklere muhtaç. Geçmişte Rachid Ghezzal'a muhtaçlığımız gibi.''Rafa Silva'nın antrenmanlara çıkmaması hakkında konuşan Cem Dizdar: ''Rafa'yı işe getirecek hukuk nizamının nerede olduğunu bilmiyoruz. Nasıl getireceksin işe? Gelmiş ülkeye, 2 antrenman var, ikisine de çıkmamış! Demek ki çıkmaya biliyormuş? Ne yapacağız şimdi?''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..