Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ümit Özat: “Ben şunu anlamıyorum Orkun’la Kerem’de... Abi, siz niye geldiniz Türkiye’ye? Bak, İlkay’ı anlayabiliyorum. Tabii artık 34-35 yaşında, bir de yapmadığı kalmadı. Tamam mı? O yaşlarda gelebilirsiniz.Hani diyorum ya, biri ‘çocukluk aşkıymış’ gelmiş, öbürü de ‘çocukluk aşkıymış’. Aldığınızın üç katına gelip ‘öyle çocukluk aşkı mı olur’ diyorum. Bana diyorlar ki, ‘E biz Arabistan’dan daha fazla para teklif aldık.’ Alsaydın! Almadığın yer mi var kardeşim?Zaten iki katına buraya geliyorsan, dört katına Arabistan’a gitmemen hata zaten. Ha, futbolculara bir şey demem, harika futbolcular. Ama ben Barış Alper’e de 7 milyon euro vermem, 6 milyon euro vermem.İşte ne oldu? Bu çıtayı Osimhen ile çıkarttın oraya. Buraya vermezsen mutlu edemeyeceksin. Ona verdin mi? İki gün sonra öbürü diyecek... Dediğin zaman diyorlar ki, ‘Bu Galatasaray’ın iç işleri.’Kardeşim, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin iç işleri falan değil; bu, Türk futbolunun sorunu.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..