• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Oscar tarihine geçen Ke Huy Quan: Hollywood'daki geleceğim konusunda endişeliyim

Haberci

Forum Üyesi
KdtcdaxfckauGVH3Re2p-g.jpg
'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' (Everything Everywhere All At Once) filmindeki performansıyla Oscar kazanan ve böylece sinema tarihine geçen Ke Huy Quan, Hollywood'da bir Asyalı olmasından dolayı hala endişeli olduğunu söyledi.

vJnYrJOjuUiXlHQA4Uieyw.jpg
Hollywood'un "çok beyaz" ve "çeşitliliğe önem vermeyen" yapısına getirilen eleştiriler, sinema sektörünün kalbinde değişimin başlangıcı oldu. Siyahiler ve Asya kökenliler de artık dikkate değer şekilde ödül yarışlarında kendilerine yer bulabiliyor. Bunun son örneği Oscar'da ödülleri silip süpüren 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' (Everything Everywhere All At Once) filmi ve filmin oyuncuları oldu.2023 Oscar Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Ke Huy Quan, yine de Hollywood'daki geleceğinden endişeli.
WoYp_10H10G_whrIwgXhGQ.jpg
'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' (Everything Everywhere All At Once) filmindeki performansıyla Oscar'a layık görülen 51 yaşındaki Vietnamlı oyuncu, ödülüyle ilgili Variety dergisine verdiği röportajda, kariyeri hakkında konuşurken, endişelerini de dile getirdi."Her şey zihnimde çok taze, bu nedenle ilerisi için hala korkuyorum" diyen Ke Huy Quan, "Oscar kazanmış olsam da yarının neler getireceği konusunda içimde büyük bir korku var" ifadesini kullandı.
ELJVq8vQl0SuDcPsJh_GnA.jpg
"Ajansımla konuştum ve bunun bir kerelik bir şey olduğundan endişe duyduğumu söyledim" diyen ünlü aktör, "Bu yollardan daha önce de geçtim ve tarihin tekerrür etmesinden çok korkuyorum. Onlara, 'Her ne yaparsanız yapın ama bunun olmayacağından emin olun' dedim" şeklinde konuştu.
hcrAqTW980qWy8vdbITbMw.jpg
Ke Huy, endişeleri konusunda haksız değil, çünkü kazanmasından sadece birkaç gün önce, kendisine Oscar kazandıran filmin çekimlerini tamamladıktan sonra sağlık sigortasını kaybettiğini açıkladı.
0lNpseZJTU6P9n5yMQQv3Q.jpg
'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' filmi Oscar'da 11 adaylıktan 7'sini kazanarak törenin yıldızı oldu.Ke Huy Quan, son oyunculuk rolünden yaklaşık 20 yıllık bir aradan sonra 2021'de oyunculuğa geri döndü ve eleştirmenlerce beğenilen bilim kurgu komedi-drama filmi 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda'da çoklu evrende yol alan nazik ve sevgi dolu bir koca olan Waymond Wang rolünü canlandırdı.
e3fnXY0LHUqFlLm0RNFWew.jpg
Performansı, ona Oscar ve Altın Küre de dahil olmak üzere birçok ödül kazandırdı. Ke Huy , En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan Asya kökenli iki aktörden biri haline geldi. Diğeri 1985 yılında Oscar'ı kucaklayan Haing S. Ngor'du.Ke Huy* ayrıca Oscar kazanan ilk Vietnam doğumlu aktör olarak sinema tarihine geçti.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.