• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Oscar ödüllü yönetmen Iñárritu yeni filmini anlattı: Kaybettiğim oğlumu tasvir ettim

Haberci

Forum Üyesi
vMwl3WXF4Ua97CCfc23ROw.jpg
Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu, yeni filmi 'Bardo, Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi'bi anlatırken, "Kaybettiğim oğlumu tasvir etmek özgürleştiriciydi" dedi.

bIiILjF5y06ipGl6reDbMw.jpg
Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais'e verdiği söyleşide yeni filmi Bardo, Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi'yle (Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades) ilgili konuştu.Iñárritu, hayatında belirli döngüler içinde çalıştığını ve Bardo'yla 2000'lerde başlayan bu döngüyü sonlandırdığını söyledi.Independent Türkçe'nin haberine göre, 59 yaşındaki büyük yönetmen, son filminin hayatında karşılaştığı zorluklardan, babasıyla ilişkisinden ve oğlunun kaybından izler taşıdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:"Kaybettiğim oğlumu tasvir etmek özgürleştiriciydi. 25 yıl önce oldu ve bununla ilgili kırılganlığımı üzerimden atamamıştım. Hayat, sizde çatlaklar oluşturuyor. Fakat Leonard Cohen'in de dediği gibi, ışık da böyle içeri giriyor. Ben de acıya bu şekilde yaklaştım çünkü bu sayede duruma daha aydınlık ve kabullenen bir yerden yaklaşabildim."
QgpWAHbNZkijDPeb1-PmgA.jpg
Iñárritu, Bardo'nun bir şahsi itiraf gibi görülebileceğini söyleyerek, şöyle devam etti:"Kendimi tamamen bu filme teslim etti. Saklayacak ya da utanacak hiçbir şey yok. Yaralarımı, acımı ve kalbimi gözler önüne seriyorum. Tam da bu yüzden bazı eleştirileri kabul etmiyorum."Filmlerinde her zaman cesur ve özgün işler ortaya koymayı hedeflediğini belirten ünlü yönetmen, sanatçının kendi deneyimlerinden yola çıkmasının önemine de vurgu yaptı ve ekledi:"Eğer film çekecekseniz, bunun size özgü olmasını sağlayın. Gerisi işçilik. Bir evladın kaybı gibi acı verici deneyimlerin, benzer şeyleri yaşamayanlar tarafından anlaşılması çok zor. Eğer herhangi bir sebebi bulunamayan ya da söylenecek sözün kalmadığı bu deneyimlerle yüzleşmediyseniz, bunları karşı tarafa nasıl anlatacaksınız?"
ye5HN0so0kyeVJYT9-bRsQ.jpg
Yönetmenin oğlu Luciano, 1997'de doğduktan iki gün sonra hayatını kaybetmişti. Iñárritu, ilk uzun metrajı Paramparça Aşklar Köpekler'i (Amores Perros) de Luciano'ya adamıştı.
xRotIrVjlUaT6tskjZgNAQ.jpg
Bardo filmi,*Meksikalı*gazeteci ve belgesel yapımcısı Silverio Gama'nın hikayesini anlatıyor. Yapım tıpkı Iñárritu gibi ülkesinden ayrılarak ABD'ye giden Gama'nın evine döndükten sonra kimliği, ailesi, anıları*ve ülkesinin gerçekleriyle yüzleşmesini konu*alıyor.Iñárritu senaryoyu Birdman ve Diriliş'te (The Revenant) birlikte çalıştığı Nicolás Giacobone'la kaleme aldı.*Iñárritu, bu filmlerle 2014 (Birdman) ve 2015'te (Diriliş) En İyi Yönetmen Oscarı'nı kazanmıştı.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.