• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Orduya katılan Ukrayna güzeli cephede evlendi

Wizard

Forum Üyesi
_NRtJ7m1FkCYFZvY8fxWww.jpg
Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna adına savaşan güzellik kraliçesi Evgenia Prokopenko, cephede aşkı buldu.

MAq0sXetkka40rKSX4bp0w.jpg
Ukrayna'nın eski güzellik kraliçesi*Evgenia Prokopenko, ülkesi adına ön saflarda savaşmak için topuklu ayakkabılarını çıkarıp postal ve kurşun geçirmez bir yelek*giydikten sonra, cephede aşkı buldu.35 yaşındaki Prokopenko, mart ayında Rusya'ya karşı savaşmak üzere katıldığı cephede, geçen hafta evlendi.
VHaARcezEEWB-ZsJlJNy2A.jpg
Prokopenko, ordu üniformasıyla beyaz bir duvak taktığı düğününden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Ukrayna güzeli,*"Benim cennetim cehennemde! Aşkım ve dünyam!" mesajını yazdı.Sivil hayatında kendi hukuk firmasını da yöneten Prokopenko, sağlık görevlisi olarak orduya katıldı.
secgbTCAREWO4PdF486Fmg.jpg
Daily Star'a konuşan ve "Rusçayı akıcı konuşuyorum ama Putin'in dilini bilmiyorum"*diyen Ukraynalı asker, "Onunla hangi dilde konuşmanın mümkün olduğunu bilmiyorum, çünkü o, dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinin tüm dillerini anlamayı reddediyor. Onun için sadece mermim var" dedi.Tüfek kullanma konusunda da becerikli olan Prokopenko, arkadaşlarının ve yoldaşlarının öldüğünü gördüğünü, ancak yine de "cehennemde" bir güzellik kraliçesi olarak hayatının bir kısmına tutunmayı başardığını söyledi.
zZPf-IUlIkGIT9XaCBCf5Q.jpg
Başkent Kiev doğumlu*Prokopenko, 2012'de Ukrayna'da güzellik kraliçesi seçildi.*"Hangi siperde olursam olayım, askeri sırt çantamda her zaman aynalı bir makyaj çantası ve parfümler bulunur!" diyerek eski hayatını da bırakmadığını gözler önüne serdi.
7DwfdrYUSU6cvYlHc45taQ.jpg
Prokopenko, "Burada, en ön safta ilk yardım görevlisiyim. Kırmızı alan (savaş alanı) yaralılarını kurtarıyorum, ilk yardım uyguluyorum" dedi.*Aynı zamanda tehlikeli alandaki hayvanları kurtarmak için de çalışan Ukraynalı asker, "Altı ay önce biri bana Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nde olacağımı, sığınaklarda veya bodrumlarda uyuyacağımı, ateş altında yaralıları kurtaracağımı söylese asla inanmazdım" diye ekledi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.