• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Öne geçip puan kaybetmek anlayış sorunudur...''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Metin Tekin: ''Beşiktaşımıza geldik. Beşiktaş'a geldik. Beşiktaş iç sahada oynadı Samsunspor'la. Kabul edelim ki güçlü bir takım Samsunspor. Bakıyorum şu anda sıralamaya. Beşiktaş açısından konuşuyorum çünkü. Kasımda yarışı bırakan Beşiktaş'tan Kasım sonuna geldik. Beşiktaş 7. sırada 21 puanla. Lider Galatasaray 32. sırada 32 puanla 1. sırada 11 puanlık bir fark. Beşiktaş'ın üzerinde de Gaziantep, Göztepe, Samsunspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe var. Beşiktaş'ın çok alıştığı bir lig akışı değil bu ama 3 senedir buna alıştı maalesef. Maalesef diyorum Beşiktaşlı olarak alıştı.Buradan nasıl çıkacak onları düşünüyor ama güncele baktığımız zaman da önümüzdeki maçlara bakıyor. Esasında kazanmaya çalışıyor ama bir iç saha maçını Samsunspor'a karşı kazanamadı. Maç başladı 3 net pozisyon buldu Samsunspor. Hemen xG'ye baktım 20. dakika Beşiktaş'ın xG 0 iken 0.70 xG Samsunspor'undu. Bu Beşiktaş'ın bir iç saha maçı başlangıcı. Oyun başlangıcı. Alıştığımız şeyler değil ama Beşiktaş'ın alıştığı bir şey vardı. Beşiktaş son 7 maçın, siz hep vurgu yaptınız. Son 7 maçın beşinde öne geçiyor. Yenisinde öne geçiyor ama beşini kazanamıyor hocam.Bu bir tesadüf mü? Bu bir zaaf mı? Bu bir eksiklik mi? Oradan başlayalım. Hocam siz kalenin önünü kapatamadığından bahsediyorsunuz hep devam Beşiktaş'ın. Yine golü buldu penaltıyla. İyi bir oyunla değil ama golü ilk golü buldu. Yine 1-1'e yakalandı. Samsunspor son dakikada net pozisyonu kaçırmasa mağlup oluyordu Samsunspor'a karşı.''Önder Özen: ''Haftalardır aynı şeyi söylüyorum. Artık çok tekrara düştüğümün farkındayım. İngiliz iktisatçılar yazmış. 'En zor gol öne geçiren goldür.' demiş. 'Marjinal katkı puanı en yüksek olan gol öne geçiren goldür.' demiş. Ondan sonra işler kolaylaşır.''Metin Tekin: ''Bunu literatüre siz getirdiniz hocam. Ekonomiden alıp marjinal fayda gol sizin literatüre sizin katkınızdır.''Önder Özen: ''İki İngiliz iktisatçının kitabını okudum. Rakamlar oyunu kitabında yazıyor bu. Ben de onlardan öğrendim. Şimdi gerçekten zor olan öne geçmektir. Hele de beton gibi savun takım savunması yapan Samsunspor'a karşı, hele de Galatasaray'a karşı, hele de Gençlerbirliği'ne karşı. Hele de Gençlerbirliği'ne diyorum. Gençlerbirliği en arkalarda bir tek. Antalya, Konya, Kasımpaşa'ya karşı, Samsun'a karşı, Fenerbahçe'ye karşı zordur ama zor olanı yapmışsınız. Bakın en zoru Galatasaray'a karşı öne geçmek, Fenerbahçe'ye ve Samsunspor'a karşı öne geçmek zor. Bunu yapabildiniz. Buna gücünüz yetti.Eğer buna gücünüz yetiyorsa Gençlerbirliği'ne, Konyaspor'a, Kasımpaşa'ya, Antalyaspor'a yakalanmayın. Buna gücünüz hayli hayli yeter. Misli misli yeter buna gücünüz. Bu bir güç sorunu değildir. Bu bir anlayış sorunudur. Öne geçip puan kaybetmek anlayış sorunudur.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.