Öğretmenler Günü, öğretmenlere adanmıştır.* Öğrenciler, birçok ülkede 24 Kasım'da kutlanan bugün, öğretmenlerinin katkılarını onurlandırır ve öğretileri için şükranlarını ifade eder.
Öğretmenler Günü, bizi şekillendiren öğretmenlerimize teşekkür etmek, onları hatırlamak ve onlara olan minnettarlığımızı göstermek için özel bir gün. Sizde büyük etki bırakmış öğretmenlerinizle paylaşabileceğiniz mesajları derledik.
ÖÐRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI
Sevgili öğretmenim, rehberliğiniz ve bilgeliğiniz olmasaydı, şu an olduğum yerde olmazdım! Teşekkürler ve mutlu öğretmenler günü! Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bilgeliğiniz, bağlılığınız ve nezaketiniz bizi her zaman doğru yola götürecek ve daha iyi insanlar olmamız için bize ilham verecektir. Sevgili öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun. Rehber olduğun ve çalışmalarımda başarılı olmam için bana ilham verdiğin için teşekkür ederim. Sen en iyi öğretmensin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Lütfen sonsuz saygılarımı ve en iyi dileklerimi kabul edin! İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz tüm çabalar ödenemez. Sözleriniz, tutumlarınız ve eylemleriniz çocuklarımızın eğitiminde o kadar olumlu bir fark yarattı ki! Size minnettarız! Senin kadar harika bir öğretmenim olduğu için şanslıydım. Neşe dolu anlarla dolu bir Öğretmenler Günü dilerim! Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bugün ve her gün size teşekkür ediyoruz!
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.