Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Herkesin hayatında bu cümleyi kurduğu birileri vardır. Özellikle de babaların, kocaların, erkek sevgililerin çoğunun soğukluğu, uzaklığı hatta fiziksel ve psikolojik şiddeti bu cümle ile aklanmaya çalışılır.
"Yok yok; o beni aslında çok seviyor da işte sevgisini belli edemiyor."
Tüküreyim öyle sevgiye!
Tanrı sevgisi mi lan bu görmesek de varlığına inanalım? Tanrı mı lan bunlar, gram hissettirmeseler bile seviyorlardır diye avunalım?
Neymiş efendim, seviyorlarmış da belli edemiyorlarmış... Pöh! Her türlü negatif duygularını çok rahat açığa vurabiliyorlar ama... Gayet güzel dövüyor, sövüyor, öteliyor, kör kuyularda merdivensiz bırakmayı biliyorlar; iş sevgiye gelince, yetiştirilme şekillerini bahane ederek içlerinde tutup turşusunu kuruyor turşu suratlılar.Sevgi o... mu lan bırakmaya utanıyonuz, pis kokulu bir geğirti mi ki içinizde tutuyonuz? Çocukluğunuzda kim size nasıl ...tan empozelerde bulunmuş olursa olsun; eşşek kadar herifler olmuşsunuz, her şeyi sorguluyorsunuz da bunu mu sorgulayamıyorsunuz?
Tuta tuta şehir çöplüğü gibi çürüttüğünüz o sözde sevginiz, metan gazı gibi içinizde patlasın inşallah da en çok sevgiye ihtiyaç duyduğunuz gün kör kuyularda merdivensiz kalın.
Ey hatun kişiler, sevgisini gösteremeyen heriflere kapıyı gösteriniz. "O beni içinden seviyor," lafı züğürt tesellisi; hissettirilmeyen sevgi, yok hükmündedir. Bitti...))