Defne
Forum Üyesi
Orhan Oğuz ve Nilüfer Açıkalın, yaklaşık 19 yıl süren birlikteliklerini uzun süre önce dostça sonlandırmıştı. Açıkalın, daha sonra gönlünü müzisyen Jehat Hekimoğlu'na kaptırmıştı.
"BABAMIN PARASIYLA YAŞAYAN PARAZİTLER"
Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz, ünlü oyuncuyu hedef almıştı. Sosyal medya hesabından Nilüfer Açıkalın ve sevgilisi Jehat Hekimoğlu'nun fotoğrafını paylaşan Ebru Oğuz, "Babamın parasıyla yaşayan parazitler" mesajıyla dikkat çekmişti.
'Orhan bizi çekiyorlar!'
"NİLÜFER'İN SONUNA KADAR YANINDAYIM"
Kızının şoke eden paylaşımı sonrası Orhan Oğuz, suskunluğunu bozmuştu. Nilüfer Açıkalın'ın yanında olduğunu belirten yönetmen, kızını bu konuda çok kez uyardığını belirtmişti:
Alıntı Metni
UTANGAÇ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ
Oyuncu Nilüfer Açıkalın, önceki gün Nişantaşı Citys'ten çıkarken objektiflere takıldı. Gözlerden uzak bir yaşam süren sanatçı, uzun bir süre sonra ortaya çıktı. Ayaküstü üstü gazetecilerle sohbet eden Açıkalın'ın utangaç tavırları dikkat çekti.
ESPRİ YAPTI
Sanatçı, "Öykü kitaplarımın üzerinde çalışıyorum. Bir de tiyatro oyunum var. Bazı işlerim nedeniyle Nişantaşı'na geldim" dedi. Basın mensuplarıyla şakalaşan Açıkalın, "Aman he beni kötü çıkarmayın, güzel çıkarın" diyerek, espri yaptı.
Nilüfer Açıkalın kural bozdu
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.