Cümleten hayırlı forumlar dilerim.Sorunum şudur.Forumumda bir konu açtım.Açtığım konu sidebardan tıkladığımda url sonu şöyle
ios16.1 resmen çıktı Evet arkadaşlar ios16.1 resmen yayınlandı.Ayarlar genel yazılım güncellemeden kontrol edebilirler. Not: Beta kullanıcıları bete profili silsinler cihaz yeniden başlayacak.ve tekrar ottodan kontrol etsinler
iphoneyardim.com.tr
Lakin konuyu açtığım forum içine girerek paylaştığımda ise şu şekilde??
ios16.1 resmen çıktı Evet arkadaşlar ios16.1 resmen yayınlandı.Ayarlar genel yazılım güncellemeden kontrol edebilirler. Not: Beta kullanıcıları bete profili silsinler cihaz yeniden başlayacak.ve tekrar ottodan kontrol etsinler
iphoneyardim.com.tr
Link sonu url Sorun nerde arkadaşlar??
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Lakin konuyu açtığım forum içine girerek paylaştığımda ise şu şekilde??
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Link sonu url Sorun nerde arkadaşlar??