Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Son dönemde sahne performansları kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Murat Dalkılıç, bu kez sağlık durumu ile konuşuluyor. Basına yansıyan son fotoğraflarında burnunda dikkat çeken küçük bir burun dilatörü (nefes açıcı aparat) gören hayranları, “ameliyat mı oldu” sorularını sormaya başladı.
Dalkılıç’ın yeniden burun ameliyatı geçirdiği iddiaları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu.
"7-8 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM"
Instagram hesabından bir video yayınlayan Murat Dalkılıç, çıkan haberleri tebessümle karşıladığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Çok haberler çıkmış ameliyat olduğuma dair… Evet, 7-8 ay önce ameliyat oldum. Ama şu an burnumdaki o şey ameliyatla alakalı değil. Nefes alamadığım için takıyorum. Bu küçük aparat nefes almayı kolaylaştırıyor. Görmeye devam edeceksiniz.
Dalkılıç, açıklamasının devamında sağlık durumuna ilişkin de bilgi verdi:
“Ocak gibi yeni bir operasyon daha olacağım. Umut ediyorum ki bu mevzu tamamen bitecek. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.”
Dünyaca ünlü oyuncu baba oldu! İşte çocuklarına verdikleri isim
BURUNDAKİ APARAT NE İŞE YARIYOR?
Dalkılıç’ın bahsettiği bu küçük aparat, “burun dilatörü” olarak biliniyor. Burun kanallarını genişleterek nefes almayı kolaylaştıran tıbbi bir cihaz olan dilatör, özellikle burun tıkanıklığı, alerjik rinit veya uyku sırasında nefes güçlüğü yaşayan kişiler tarafından kullanılıyor.
Son dönemde sporcular ve sanatçılar arasında da oldukça popüler hale gelen bu aparat, cerrahi olmayan geçici bir çözüm olarak öne çıkıyor.
Fatih Ürek'in son durumunu açıklamıştı! Yeni paylaşımı duygulandırdı
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.