Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Benfica, Portekiz Kupası'nda karşılaşacağı Atletico maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Rafa Silva hakkında gelen soruya cevap verdi."KONUŞABİLİRİM AMA İSTEMİYORUM"Portekizli teknik adam, Rafa Silva ile ilgili net bir yorum yapmaktan kaçınmış gibi görünse de onu mizacından dolayı istemeyeceğine dair çıkan haberleri reddetmekten geri durmadı. Hali hazırda başka bir kulübün oyuncusu olan Rafa hakkında açıklama yapmaktan kaçındığını ifade eden Mourinho'nun sözleri şu şekilde:“Başka kulüplerin oyuncuları hakkında konuşamam. Konuşabilirim ama konuşmak istemiyorum. Herhangi bir yorum yapmayacağım. Bazı meslektaşlarınız zaten bir tablo çizmiş, hatta onun huyunu sevmediğimi bile söylemişler. Ben kimim ki tanımadığım birinin huyunu sevmediğimi söyleyeyim? Hele ki hiç tanımadığım biri hakkında niye böyle bir şey söyleyeyim?”RAFA ANTRENMANA ÇIKMADI, BEŞİKTAŞ SAĞLIK RAPORU YAYINLADIHafta içerisinde antrenmanlara çıkmayı reddeden Rafa Silva, belinde ağrı olduğunu söylemişti. Beşiktaş'ın yayınladığı sağlık raporunda Rafa'nın ağrısına sebep olacak bir bulguya rastlanmadığının açıklanmasının ardından Portekizli oyuncu ile Kara Kartal arasındaki ipler iyice gerildi. Portekiz basını ve Benfica, Rafa'nın durumunu yakından takip etmeye devam ediyor.MilliyetHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..