Defne
Forum Üyesi
20 genç kızın dereceye girmek için mücadele ettiği Miss Turkey 2024 final gecesinde; 24 yaşında ve 1.80 boyundaki İdil Bilgen, Türkiye’nin en güzel kızı seçildi.
Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen, ülkemizi Miss World yarışmasında temsil edecek. Cemre Üker ise Miss Supranational'da Türkiye adına mücadele edecek.
Miss Turkey 2024'ün birincisi belli oldu! İşte Türkiye'nin yeni güzel kızı
"TÜM ADAYLARA BAYILDIM"
2015 yılında düzenlenen Miss Turkey'e katılıp, dördüncü olan Berfu Yenenler, jüri üyeleri arasında yer aldığı Miss Turkey 2024’teki yarışmacıların çıtayı yükseğe çıkardığını söyledi: Hepsi güzel ve donanımlı. Artık kızlarımız giderek daha donanımlı oluyor, o açıdan fark atıyoruz. Kaliteyi, çıtayı üste çıkıyoruz. Doçentler, yurt dışında okuyanlar ve Boğaziçi Üniversitesi'nde eğitim görenler var. Tüm adaylara bayıldım.
Hülya Avşar 'ünlü olmak için eşine yürümüşsün' demişti! Berfu Yenenler'in paylaşımları olay oldu
30 SAAT HAZIRLIK YETMEDİ! "KOŞA KOŞA GELDİM"
Ünlü isim, geceye 30 saattir hazırlandığını, bunun için otelde oda tuttuğunu ama yine de son dakikada yetişebildiğinden gülerek bahsetti.
Alıntı Metni
"UMARIM BUNU BAŞLIK YAPMAZSINIZ"
Eser Yenenler'le evli olan iki çocuk annesi tescilli güzel, sosyal medyada hesaplarından yaptığı paylaşımlar nedeniyle zaman zaman tepki çekmesiyle ilgili yöneltilen soruyu da cevapladı.
Alıntı Metni
Murat Dalkılıç'ın Eser Yenenler yalanı böyle ortaya çıktı! 'Erkekler kapatılsın'
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.