Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye:"Beşiktaş'ta kaptanlık pazubandı elinden alınan ve kızağa çekilen Mert Günok, Milli takımın oynayacağı Bulgaristan ve İspanya karşılaşmaları için kadroya alındı. Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella Mert Günok ile iki zıt görüşte teknik adam. Sizce hangisinin kararı doğru?"Alp Pehlivan:''Beşiktaş Kulübü'nde Mert Günok'tan kaptanlığın alınması, kendisinin forması alınabilir. Bu formla ilgili bir durumdur. Formsuz olduğu zaman tabii ki ondan daha iyi olan takım arkadaşı Ersin, o geçecektir kaleye, bunda bir sıkıntı yok. Ancak kaptanlığın alınması ve bunun zamanlamasının Sergen Hoca gibi tecrübeli, oyunculara dokunuşuyla, temasıyla formunu yukarı çekmesiyle övünen bir teknik adam için bence hatalı bir seçim, en azından zamansız bir seçim olduğunu düşünüyorum. Milli Takım Kalesi'ni kaybetmiş, Beşiktaş Kalesi'ni kaybetmiş bir takım kaptanının bir de kolundan pazı bandını alırsanız bundan etkilenmemesi mümkün değildir.Ve ben de Mert Günok'un bundan yüksek derecede etkilendiğini düşünüyorum. Bunun, bu yapılan eylemin zamansız ve yersiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şunu da çok net söylemek istiyorum.Mert Beşiktaş formasını giydiği her maçta elinden gelenin en iyisini yapan ve konsantrasyonu çok yüksek bir kalecidir. Form tabii ki güncel göreceli bir olaydır. Belki Mert'in form düşüklüğü olduğunu düşünenler vardır ki bunlardan bir tanesi tabii ki teknik direktör olduğu için formayı almıştır ondan.Ama şunu çok net söyleyeyim. Ben halen güncel performansıyla Mert'in Ersin'den daha önde bir kaleci olduğunu, Beşiktaş'a daha faydalı bir kaleci olduğunu düşünüyorum.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..