• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Melike Şahin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Sahnede sürpriz isim

Defne

Forum Üyesi
670b5507811e5c66712b1eb6.jpg

MESUT YILMAZ - Şarkıcı, "Bu yabanlığımı atmak istiyorum üzerimden. Hayatımın öyle bir yerine doğru ilerleme kararı aldım. Sizinle de konuşup anlaşırız diye düşünüyorum." diyerek güldü. Yoğun bir tempoda çalışan Melike Şahin, "Seviyorum sahnede olmayı. Dinleyicilerim de en başından beri beni hiç yalnız bırakmadı ve bırakmıyor. Yeni albüm hazırlığındayım albüm çıkınca ara vericem biraz. Şarkıları ezberleyelim öyle devam edeceğim Aralık ayı gibi konserlerime" dedi.

670b548c811e5c66712b1eb4.jpg

Evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu

Geçtiğimiz yıl ani bir evlilik kararı alan ve bu kararından ilk kez bahseden Melike Şahin, "Harika gidiyor, maşallah demek istiyorum. Zaten biz 7 yıldır beraberiz. Dünyaevinden de hoşlandım valla." diye konuştu. Melike Şahin, şiddet ve cinayet olayları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Şarkıcı, "Elimden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Umutsuzluğa ve bu karanlığa alışmak istemiyorum. Ben güzel günler göreceğimize inanmak istiyorum." dedi.

670b5485811e5c66712b1eb1.jpg

Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık

Seki sürprizi

'Unutulmaz Harbiye akşamlarına bir yenisini ekleyeceğiz. Önümüzdeki 2 - 2 buçuk saat her şeyi arkada bırakalım. Beraber güzel yollara akalım istiyorum' diyerek seyircilerini selamlayan Şahin konserine 8 Kasım'da yayınlanacak yeni albümü 'AKKOR'dan 'Ortak' ile başladı.

Özgür Masur imzası taşıyan kıyafeti ile de sahnede olan Melike Şahin, faranjit olduğunu ilk kez hayatında kortizon iğnesi ile sahneye çıktığını söyledi. 'Ama benim ilacım sizsiniz' diyerek sırasıyla Pençe, Pusulam Rüzgar, Nasır, Durma Yürüsene gibi sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.

670b5591811e5c66712b1ebb.jpg

Melike Şahin, Sedat Arpalık geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti. Melike Şahin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" demişti.

670b561b811e5c66712b1ebe.jpg

Eser - Berfu Yenenler çiftinin oğlu Kuzey 5.yaş gününü kutladı

670b5457811e5c66712b1eae.jpg

Melike Şahin, konserin ikinci yarısında Deniz Seki'yi sahnede ağırladı. 2 yorumcu 'Bedelini Ödedim' ve 'Masal' şarkılarını birlikte seslendirdiler. Konserin ikinci bölümünde daha neşeli şarkılarla herkesi ayağa kaldıran sanatçı, Öpmem Lazım ile geceyi tamamladı.

Afra Saraçoğlu'ndan yeni paylaşım! Elbisesinin fiyatı ortaya çıktı

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.