Rümeysa
Forum Üyesi
Selamun Aleyküm
Mega bulut servisinden bir dosya indirdim. İndirme tamamlandı. Fakat dosyayı açmak istediğimde "Konum bulunamıyor.*Konumu bu bilgisayardaysa, cihazın veya sürücünün bağlı olduğundan veya diskin takıldığından emin olduktan sonra*
Ben de indirme belki tam bitmemiştir diyerek aynı dizin üstüne tekrar indirme yaptım ve indirme başlamadan direk "indirme başarılı bir şekilde tamamlandı" bildirimi aldım. Yani indirme tamamlanmış aslında.*
Silmeye çalışsam da tabii silinmiyor. "Öğe bulunamadı. Artık ...(dosyanın bulunduğu dizin)... konumunda değil. Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin" hatası alıyorum.
Bilgisayarı yeniden başlattım ama yine de düzelmiyor.
Win10 kullanıcısıyım.
Bu dosyayı silmek istiyorum, nasıl silebilirim ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Mega bulut servisinden bir dosya indirdim. İndirme tamamlandı. Fakat dosyayı açmak istediğimde "Konum bulunamıyor.*Konumu bu bilgisayardaysa, cihazın veya sürücünün bağlı olduğundan veya diskin takıldığından emin olduktan sonra*
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
den deneyin. Konumu ağdaysa, ağa veya İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun ve yeniden deneyin. Konumu hala bulunamıyorsa, taşınmış veya silinmiş olabilir." şeklinde bir hata alıyorum.*Ben de indirme belki tam bitmemiştir diyerek aynı dizin üstüne tekrar indirme yaptım ve indirme başlamadan direk "indirme başarılı bir şekilde tamamlandı" bildirimi aldım. Yani indirme tamamlanmış aslında.*
Silmeye çalışsam da tabii silinmiyor. "Öğe bulunamadı. Artık ...(dosyanın bulunduğu dizin)... konumunda değil. Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin" hatası alıyorum.
Bilgisayarı yeniden başlattım ama yine de düzelmiyor.
Win10 kullanıcısıyım.
Bu dosyayı silmek istiyorum, nasıl silebilirim ?
Şimdiden teşekkür ederim.