Defne
Forum Üyesi
Mavi Takım kaptanı Nevzat, "Gerçekten odaklanmamız lazım. Herkesin odak olduğuna inanıyorum. Bizden bir kişi daha potaya gitsin istemiyoruz. Son oynadığımı dokunulmazlık gerçekten takımda bir özgüven havası yarattı. O yüzden takımın bu oyuna etki edeceğini düşünüyorum." dedi.
Kırmızı Takım kaptanı Kerem, "Üçüncü oyun haftanın konsantre olması en zor oyunu. Üstüne üstelik bir de dış çekim. Bilinmezlerin daha da fazla olduğu bir oyun. Geçen hafta Zübeyde ablayla da yenilmezlik serimizi dış çekim de bozmuştuk. O bizim için büyük bir ders oldu. Orada ufak bir konsantrasyon kaybı olduğunun farkındaydık. Bugün bu olmasın diye çabalayacağız" ifadelerini kullandı.
7207289
Sıla Türkoğlu'ndan aşk pozu! İlk kez paylaştı sosyal medyada olay oldu
KEREM VE AKIN ARASINDA GERİLİM
Kerem ve Akın yarışma sırasında ufak çaplı gerilim yaşadı. Kerem, herkes doğru sayıda yaptığını söyleyerek Akın'ın neden yapamadığını sorguladı. Akın, "Bana 9 porsiyon dediğin için ben 9 porsiyon yaptım. Kağıda yazdım, '21 tane yapıyor' dedim. Ben 40 tane yaptım." diyerek suçu olmadığını ifade etti. Kerem de, "O zaman ben hatalım" dese de Akın'ın yine düşünmesi gerektiğini söyledi.
Takım oyununu kazanan takım Mavi Takım oldu.
Zara hastanede ziyaret etti! Tanyeli'den sanat camiasına sitem dolu mesaj
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.