Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş camiasında gündem divan kurulu başkanlık seçimi. Siyah-Beyazlı kulüp, 19 Ekim Pazar günü, divan başkanını seçecek. Seçim öncesi, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkan Adayı Affan Keçeci, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Affan Keçeci, Siyah-Beyazlılar'ın gündemine ve seçime dair açıklamalarda bulundu."Beşiktaş Divanı'nın kaybolan saygınlığını geri kazandırmak mecburiyetinizdeyiz"Bilindiği üzere Beşiktaş'ın eski başkanı Hasan Arat, katılıp kürsüye çıktığı Divan Kurulu Toplantısında Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ile tartışmıştı. İkili arasında itişme yaşanmış, Yamantürk, Arat'a yumruk atmıştıAffan Keçeci, "Beşiktaşımız için her şey helal olsun. Divan Kurulu Başkanlık seçimi çok önem arz ediyor. Çok çalışmalıyız. Beşiktaş Divanı'nın kaybolan saygınlığını geri kazandırmak mecburiyetinizdeyiz" ifadelerini kullandı."O kötü olaydan sonra beni arayan divan kurulu üyeleri oldu"Sözlerine devam eden Keçeci, "Bana geriye dönüşler bizi çok mutlu ediyor. Beşiktaşımız için en iyisinin bu olacağına inanıyoruz. Çok önemli projelerimiz var. Beşiktaş'ın divanını saygın ve yetkin hale getirme mecburiyetindeyiz. O kötü olaydan sonra beni arayan divan kurulu üyeleri oldu. Herkes bu görevi kucaklamam gerektiğini söylediler. Ben de ailemle görüştükten sonra bu kararı aldım" şeklinde konuştu."Beşiktaşımızın zararına kim ne yapıyorsa karşısında bizi bulacaktır"Keçeci, "Çalışıyoruz. Pazartesi günü lansmanım var. Orada tanıtım yapacağım. Ayın 19'unda da seçim var. Beşiktaşımızın geleceğiyle ilgili son derece önemli projelerimiz var. Divan icra değil ama icra olan yönetim kurulunu takip etme durumundayız. Divan kurulu tüzüğe göre kurulmuş bir kuruldur, kulübün senatosudur. Denetim kurulu aksaklıkları gözler önüne serer sonra bizim işimiz başlar. Denetim kurulunun gördüğü aksaklıkların hepsinin takipçisi olacağız. Beşiktaşımızın zararına kim ne yapıyorsa karşısında bizi bulacaktır" dedi."Süleyman Seba Başkanın 3 dönem yönetiminde görev yaptım"Keçeci, "Rahmetli Süleyman Seba Başkanın 3 dönem yönetiminde görev yaptım. Biz Beşiktaş'ın değerlerini çok iyi biliyoruz. Divan Kurulu üyelerinin bize teveccüh göstereceğini biliyoruz. Bu bize daha da güç veriyor. Hazırlıklarımız devam ediyor. Beşiktaşımızın divanını çok farklı görecek herkes" açıklamasını yaptı."Kesinlikle çekilmeyeceğim"Beşiktaş Divan Başkanlığına 6 isim aday oldu. Birleşme iddiaları hakkında konuşan Affan Keçeci, şunları kaydetti: "Ayın 14'üne kadar 3 divan kurulu üyesinin imza verdiği kişiler Beşiktaşımızın divan başkanlığına aday olabilirler. Şu anda 6 aday var. Henüz çekilen yok. Herkes seçime gireceğini belirtmekte. Ben kesinlikle çekilmeyeceğim. Hiçbir adaya da benimle beraber ol diye bir şey söylemedim, söylemeyeceğim. Elbette bize destek vereceklere niye bizi destekliyorsun demeyiz""Bizden sonra gelen tüm başkanlar divanın yetkilerini elinden aldılar"Başkanlığa seçildiği takdirde yapacaklarından bahseden Keçeci, "4 tane komisyon kuruyoruz. Beşiktaş Divan Kurulu Ekip Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Sosyal İlişkiler ve Dayanışma Komisyonu ve Kadınlar Komisyonunu kurduk. Bu komisyonlar çok aktif şekilde çalışacak. Bu komisyonlarla çok önemli projelere imza atacağız. Tüm üyelere hukuki destek vereceğiz. Her kim Beşiktaşlı hukuki problem yaşıyorsa, avukat arkadaşlarımız destek verecek. Tüzük tahlil komisyonunu kuracağız. Tüzüğümüzü yeniden düzenleyecek. Süleyman Seba döneminde yönetim kurulu üyesiyken hep divandan yapacağımız harcamalarla ilgili yetki alıyorduk, fakat bizden sonra gelen tüm başkanlar divanın yetkilerini elinden aldılar. Ama mevcut şu andaki yetkilerle biz gereğini yapıyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Biz mazbatamızı aldığımız ilk günden itibaren bu komisyonları kuracağız" dedi."O malum olaydan sonra Beşiktaş saygınlığını yitirdi"Hasan Arat ile Tevfik Yamantürk olayına tekrar değinen Affan Keçeci, "O malum olaydan sonra Beşiktaş saygınlığını yitirdi. Biz Beşiktaş'ın saygınlığını yeniden kazandıracağız. Kimse kısa pantolonla, terlikle divan kurullarına gelemeyecekler" ifadelerini kullandı."Şan Ökten ismi gitmeyecektir"Projelerinin en önemlisini açıklayan Keçeci, şunları söyledi: "Borçlanma yetkisi. Eskiden yönetimler izin alıyorlardı, şimdi istedikleri kadar borçlanıyorlar. En son biz yönetimi bıraktığımızda Beşiktaş'ın borcu yoktu, tapuların hepsi Beşiktaş'ındı. Rahmetli başkanın bize vasiyeti, Şan Ökten ismi gitmeyecektir. O Beşiktaş için şehit olmuştur. Hiçbir şeyden çekinmiyoruz, korkmuyoruz"Konuşmasını sürdüren Keçeci, "Benim olduğum yönetim kurullarında bir sefer bile ibra olmama gibi durum olmadı. Divan başkanlığına gelecek kişilerin hiçbir şekilde hukuki problemlerinin olmaması gerekir" ifadelerini kullandı."Öyle har vurulup harman vurulmayacak paralar"Son olarak Beşiktaş'ın futboldaki durumu hakkında konuşan Keçeci, "Maçları takip ediyorum. Beşiktaş'ın aldığı sonuçlardan mutlu değilim. En son Galatasaray maçının üzüntüsünü yaşıyorum. Avrupa'dan elendik. Beşiktaş Avrupa kupalarında oynamayı hak etmiş bir kulüptür. Beşiktaşımızın başarılarla geçmiş mazisi vardır. İnşallah bu başarılar gelecektir. Biz divana seçildikten sonra elimizdeki tüm yetkileri kullanacağız. Öyle har vurulup harman vurulmayacak paralar" dedi.HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..