• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Madama Butterfly'ı sahneleyen Türk operacılar sahneye böyle hazırlanıyor

Haberci

Forum Üyesi
8THZkiU_A0mHkfdwIPu1jg.jpg
İtalyan besteci Giacomo Puccini'nin Madama Butterfly operasını sahneleyen İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) sanatçıları, genç bir geyşanın Japonya'da geçen öyküsünü anlatabilmek için disiplinli bir çalışmanın yanı sıra özenli bir makyaj ve kostüm hazırlık sürecinden geçiyor.

8rHeB_6AXUGe0sqhDZLDZQ.jpg
İtalyan besteci Giacomo Puccini'nin Madama Butterfly operasını sahneleyen İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) sanatçıları, genç bir geyşanın Japonya'da geçen öyküsünü anlatabilmek için disiplinli bir çalışmanın yanı sıra özenli bir makyaj ve kostüm hazırlık sürecinden geçiyor.
-FVe3xx0Z0SJOhk1HOnSug.jpg
Operadaki karakterleri canlandıran sanatçılar, makyaj sandalyesindeki özenli çalışmanın ardından bambaşka bir görünüme kavuşuyor.
ZjXJf3v7cECk5IyKIbC9Hg.jpg
Madama Butterfly"da görev alan sanatçılar, Japon geleneklerini yansıtan bir görünüm için önce makyaj sanatçısı Nurhan Akay'ın sandalyesinde zaman geçiriyor, ardından da kimonolarını giyip temsile hazırlanıyor.
uAltBVZ0a0WB-zbgPEYt1g.jpg
Beyaz pudra, kırmızı ruj, pembe allık ve siyah göz kalemleriyle öyküdeki Japon görünümüne yaklaşan sanatçılardan Nurdan Küçükekmekçi, "Madama Butterfly" karakteri olarak sahneye adım atıyor.
MnMC4qn4Hka-Pe71unGDYw.jpg
Aylin Odabaşı "halk temsilcisi" karakteri olarak sahneye adım atıyor.
LwlToMMXNkWDu1uAdEm1lw.jpg
Deren Eladağ "Madama Butterfly'ın akrabası" karakteri olarak sahneye adım atıyor.
JY0XB_PVfE-0P1hCZNHj3Q.jpg
Elif Şehir "geyşa" karakteri olarak sahneye*çıkıyor.
NNYN1l1EIEa4uk6IkeGeWg.jpg
Melisa Özdemir "geyşa" karakteri olarak sahne alıyor.
oLXLX5X3qkGQV0iAhIFGNA.jpg
Murat Duyan "Amerikan Konsolosu" karakterini canlandırıyor.
YLS3V9cjJkWtWDd7dIV_DQ.jpg
Nur Göymen Arslan "Madama Butterfly'ın annesi" olarak sahneye adım atıyor.
Ww0T_XIKuE-sEo91yG4OCg.jpg
Nurhan Platin, "halk temsilcisi" karakterini canlandırıyor.
K4xTDutiFEalR12rKOHTaA.jpg
Özlem Aksungur "geyşa" karakteribe hayat veriyor.
GBYNp2h-rkCwRRfyPaRfhg.jpg
Soner Yıldırım "Bonzo" karakteri olarak sahneye adım atıyor.
9AI5_2hb5kCnNYzeo4rJQw.jpg
V02sjGAYkEeLv08Yx1_oLg.jpg
EuUcLjw1lU-mEGPIlYcWbA.jpg
CXAijlZz10KWQA16Lr9jFw.jpg
cC4ioNsyZkCXHlbaIL1XMQ.jpg
0AQnrXC75kW4G_aGqbw8Ow.jpg
U3bEng1w6UuQZby6cEmJuA.jpg
zkk9El7K70KYReB_ETJwIA.jpg
nybDKcLOpkmEYvLgwnqSbA.jpg
lRYINUzTsU-icYJ_cve91Q.jpg
8kAD82Ot4Umi_UbgnxPdIA.jpg
RDNalzobT0Op9mHAKlv7lA.jpg
B9Gwm0imT0q-4M5okk9WlQ.jpg
o099QTBm106IaNKAssnrkw.jpg
2-8Gr1ed3UaC9trTu8_C_A.jpg
KZgh2YR3lkigA1_ptskxZQ.jpg
9YPeMxE0D0WLsJZ8YB6pzg.jpg
5Q7VqDT_Bk-OsxhyhRcxKQ.jpg
Uuaa7bJrUkqMfsg5CL_Taw.jpg
KgfNPQ3XMUiotEisJcjVrw.jpg
A7ryd7xD_UCDEufxUW1mgw.jpg
4-KRkB42q0OfcpY5GB4tNQ.jpg
nJtwiD903UioIfR-Qj1UeA.jpg
fJSgNg0qOkK03jnvHRQgzA.jpg
tCpasJvgG02qCRWZoJ5zIw.jpg
xb47Fwh3gE-sYZNqPRwABA.jpg
kMcTafbYpk26-WPIyCtkZg.jpg
mQJW-ihBTkWmhSc1krKZWg.jpg
6A1YwO7Ir0-QwU7V4sg0lw.jpg
Z1O-Xj2uAEWwUPP62jBL1Q.jpg
t3vBJ2KC40uZfIdDWz8MrQ.jpg
jpKWtSGOokCr0XI0QMPtjg.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.