Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Cüneyt Kaşeler: ''Açıkçası bu derbide belirleyici olan Beşiktaş olacak. Çünkü Fenerbahçe formda ve 11'ini buldu. Bence Stuttgart ve Gaziantep maçındaki 11'iyle sahada olacak Fenerbahçe. Değişiklik beklemiyorum bu 11'de. Ve yine Stuttgart ve Antep maçında olduğu gibi Fenerbahçe topu rakibine bırakıp aldığı toplarla hızlı hücumlar yapmak isteyecek, diye düşünüyorum Beşiktaş karşısında. Burada Beşiktaş'ta merak edilen konu tabii Rafa Silva 11'de olacak mı? Tammy Abraham 11'de olacak mı? Ya da bu oyuncuları hoca nasıl kullanacak? Çünkü gerek hoca gerek oyuncular gerekse yönetim arasında bir soğukluk ve demeç savaşı yaşanıyor. Dolayısıyla Beşiktaş çok büyük bir takım ve kendi evinde her takıma karşı favori sahaya çıkar ki geçtiğimiz sene iki kere de Fenerbahçe'yi yenmeyi başarmıştı siyah beyazlılar.Beşiktaş bu derbide Fenerbahçe karşısında şu anda form düzeyi olarak geride gözükse de kendi evinde oynayacağı için seyircisiyle her zaman favoridir. Maçın belirleyicisi bence Beşiktaş olacak, çıkacak olan 11'in sahadaki reaksiyonu ama eğer Fenerbahçe öne geçerse ben Beşiktaş'ın bu maçı çevirebileceğini sanmıyorum. Beşiktaş öne geçerse kazanma yönünde önemli bir adım atar ama ben Fenerbahçe öne geçerse Beşiktaş'ın çevirebileceğini sanmıyorum içinde bulduğu durumdan dolayı.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..