Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş'ta Kasımpaşa beraberliği sezon adına taraftar açısından bardağın taştığı maç oldu.Sergen Yalçın göreve geldiğinden bu yana ilk defa bu manzarayı yaşadı. Bir sonraki aşamada ne olur? Bu sorunun cevabı Sergen Yalçın'da saklı.Solskjaer'un başında demokleain kılıcı gibi sallanan Sergen Yalçın tipik Beşiktaş lig sürecinde son 4-5 yıldır yaşananların kopyası zamanda Beşiktaş teknik direktörü oldu.Bu dakikadan sonra işler kötü gitti mi, Sergen Yalçın adına yapılacak işler belli idi; 1. Bu takımı ben oluşturmadım. 2. Bu futbolcularla olmuyor.Beşiktas'ta işler iyi gitmiyor çünkü herkes sadece konuşuyor.Leyleğin ömrü laklakla geçermiş. Göreve talip olurken sadece konuşan yönetim, göreve geldikten sonra sadece konuşan yönetim.Göreve gelmeden sadece konuşan teknik direktör, göreve geldikten sonra sadece konuşan teknik direktör.Transfer olana kadar konuşan futbolcu, transfer olduktan sonra sadece konuşan futbolcu.Ve bunları şimdiye kadar sadece dinleyen taraftar ve o sabır taşı çatladı.Bu yönetim zihniyeti ile Beşiktaş bir adım öteye gidemez. Bu işler daha da kötüleşir.Sonunda Sergen Yalçın aslı görevi yorumculuğa döner. Serdal Adalı sonrası son bir yönetim daha gelir ve en sonunda Beşiktaş satlır.Herkesin gazı iner. Tabi bir de tüm yapılanlar sonrası hesap vermeme rahatlığı da var. O da bu zihniyetin kaymağıdır.Eyüp YardımcıDuhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..