Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Eski Asbaşkanlarımızdan merhum Levent Erdoğan için Tüpraş Stadyumu’nda; Başkan Serdal Adalı, İkinci Başkan Hakan Daltaban, Asbaşkan Kaan Kasacı, Genel Sekreter Uğur Fora, Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Toygun Batallı, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarımermer, Dış İlişkiler ve Yurtdışı Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Torunoğulları, Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Üyeleri, eski sporcular, merhum Levent Erdoğan’ın ailesi, yakınları ve sevenlerinin katılımıyla bir tören düzenlendi.Törende bir konuşma yapan Başkan Serdal Adalı şunları söyledi:“Bugün, Beşiktaş’a büyük emekler vermiş, Türk spor ve hukuk dünyasında saygın bir yere sahip olan Levent Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurluyoruz. Onun kulübümüz için attığı sağlam adımlar, zor günlerde gösterdiği duruş ve mesleki birikimi bizler için her zaman özel bir anlam taşıyacaktır.Levent ağabey, sadece görevleriyle değil, insanlığıyla da babacan tavrıyla da gönüllerimizde iz bıraktı. Hatıraları ve bıraktığı değerler, camiamızda yaşamaya devam edecektir.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”Genel Sekreter Uğur Fora, törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti:“Büyük bir Beşiktaşlıyı, büyük bir hukuk adamını, değerli ağabeyimiz Levent Erdoğan’ı kaybettik. Levent ağabey, çok zarif ve cömertti. Almadan veren bir insandı. Mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun.”Divan Kurulu Başkan Ahmet Ürkmezgil, merhum Levent Erdoğan için düzenlenen törende şunları söyledi:“Hepimizin başı sağ olsun. Levent Erdoğan, hepimizin ağabeyiydi. Beşiktaş’la yatar, Beşiktaş’la kalkardı. Bizim için acı bir kayıp. Camiamıza başsağlığı diliyorum.”Merhum Levent Erdoğan için düzenlenen tören, konuşmaların ardından edilen dualarla sona erdi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..