• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Les Ferdinand: ''En büyük Beşiktaş başka büyük yok.''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Les Ferdinand'ın değerlendirmeleri şu şekilde...Les Ferdinand: ''Merhaba, ben Les Ferdinand. Eski Beşiktaş forvetiyim. Sizlerle Beşiktaş hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle Tammy Abraham'ı tebrik etmek istiyorum. Çünkü Beşiktaş'a geldiğinden beri 13 maçta 8 gol attı. Bu gerçekten harika bir istatistik. Özellikle Roma döneminde son birkaç sezonda yaşadığı sakatlıklardan sonra onu yeniden formda görmek çok güzel. Umarım bu formu uzun süre devam eder. Tammy Abraham için çok iyi bir başlangıç ve bu şekilde devam etmesini diliyorum.Beşiktaş şu sıralar bir geçiş döneminden geçiyor. Birkaç sezondur lig şampiyonluğu kazanamadılar. Ben dahil herkes Beşiktaş'ı yeniden zirveye çıkarken görmek ister ama bu işlerin zaman aldığını biliyoruz. Son 5 yılda Beşiktaş'ın 10-11 farklı teknik direktörle çalıştığını düşünürsek bu da istikrar konusunda yaşanan sıkıntıyı gösteriyor. Sürekli kenar yönetimi değiştiriyorsunuz, farklı kadrolar geliyor. Tüm bu değişimin içinde sisteme giren birkaç iyi genç oyuncu da var ama başarıya ulaşmak için zamana ihtiyaç var. Kazanmak istiyorsanız teknik direktör konusunda biraz istikrara sahip olmanız gerekiyor. Her 6 ayda bir ya da her yıl teknik direktör değiştirirseniz bu bir sorun yaratır. Çünkü sadece teknik ekip değil oyuncular da bu durumdan olumsuz etkilenir.Bu her zaman zor bir süreçtir ama umarım Beşiktaş bu dönemi atlatır ve onları tekrar ligde zirvede eski yıllardaki gibi şampiyonluklar kazanırken görürüz. Bunu gerçekten tüm kalbimle diliyorum. Türkiye'de Beşiktaş'ta geçirdiğim zaman benim hem futbolcu hem de insan olarak olgunlaşmamda büyük rol oynadı.İlk kez eşim evdeydi ve ben tek başımaydım. Daha iyi bir yere gidemezdim. Beşiktaş benim için o dönemde ideal bir kulüptü.Tam da ihtiyacım olan şeydi. Hayatta bazen her şey tıpkı bir eldiven gibi birbirine tam oturur. Benim kariyerimde de o dönem Beşiktaş tam olarak öyleydi.Kulüpte geçirdiğim zamanı gerçekten çok sevdim. Harika anılarım, gollerim, takım arkadaşlarım, dostluklarım, taraftarlar, her şey mükemmeldi. Bana bir süre önce Beşiktaş'taki en sevdiğim golüm sorulmuştu.Kesinlikle Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız kupa finalindeki goldü. Toni Schumacher'e karşı gol atmıştım. O dönemde Fenerbahçe'nin ezihiyle sahada sık sık mücadele ederdik.Hep zorlu maçlar olurdu. Onu geçip o golü atmak ve kupayı kazandırmak harikaydı. Muhteşem zamanlardı.İstanbul'u özlüyorum. Orada geçirdiğim zaman kariyerimin profesyonel futbola giden yolculuğunun başlangıcıydı. Ve o dönem benim için daha iyi olamazdı.Baklavayı da itiraf etmeliyim çok özlüyorum. Beşiktaş'ta özlediğim çok şey var ama baklavaya resmen bağımlı olmuştum. Bir futbolcu için pek doğru bir alışkanlık sayılmaz ama bayılıyordum.Ama daha da önemlisi stadı çok seviyordum. Yeni stadı da taraftarlarla orada olmayı da çok sevdim. Kariyerime dönüp baktığımda Türkiye'de geçirdiğim o dönem hep en özel yerinde durur.Sezonun geri kalanında Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Abraham gollere devam et. En büyük Beşiktaş başka büyük yok.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.