• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Kraliçe'nin ölümünün ardından dünya liderlerinden mesajlar

Wizard

Forum Üyesi
Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası dünya liderleri peş peşe mesajlar yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Kraliçe II. Elizabeth'in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum" dedi.

a_oUDaHcE0ijNcf8wtLq8A.jpg
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kraliçe II. Elizabeth'in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum.
8Dz-TUSBwUGHtu_zyQB0vA.jpg
Kral Charles: Sevgili annemin ölümü benim için çok üzücü bir andır. Kraliçe'nin ölümü ülkede, ülkeler topluluğunda ve dünyanın birçok halkı tarafından hissedilecek. Yas ve değişim döneminde ailem ve ben, Kraliçe'ye duyulan sevgi ve saygı ile avunacağız.
0eZz1ntV60WApzIjtT2srQ.jpg
Joe Biden: Kraliçe bir hükümdardan çok daha fazlasıydı, bir dönemi tanımladı. Kral Charles liderliğindeki britanya ile yakın dostluğumuzu sürdüreceğiz.
fORAsZgZpEO8Yj_SSebHIQ.jpg
Beyaz Saray: Düşüncelerimiz ve yüreğimiz Kraliçe'nin ailesi ve İngiltere halkının yanında.
VVqtsGDbHk-eQXciaJg0zw.jpg
Rusya Devlet Başkanı Putin: Size bu ağır, telafisi imkansız kayıp karşısında güç ve sebat diliyorum. Kraliyet ailesinin üyelerine ve Büyük Britanya halkına destek ve içten taziyelerimi iletmenizi rica ederim.
ytKcHz4et0yBNkov2ej3gw.jpg
Kanada Başbakanı Trudeau: Kraliçe dünyada en sevdiğim insanlardan biriydi onu çok özleyeceğim.
mC9np2kN6UKuTSXwHXLEeg.jpg
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski: Ukrayna halkı adına en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyorum.
pLEBIQRZ7kuUXgbzv3Dx0g.jpg
İtalya Başbakanı Draghi: Son 70 yılda dünya tarihindeki büyük oyunculardan biriydi.
9MtK__QDREaOU0zmX-pKgQ.jpg
Boris Johnson: Herkes çok derin ve kişisel bir kayıp hissi yaşıyor, belki beklediğimizden bile fazla.
SaUNxidLSE2SODhuur6UdQ.jpg
Ürdün Kralı 2. Abdullah: Ürdün majesteleri 2. Elizabeth için yas tutuyor.
668JEdbPlUeq6_KknUAIRg.jpg
İsrail Başbakanı Yair Lapid: İsrail halkı adına başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Kraliçe ardında benzersiz bir liderlik ve hizmet mirası bıraktı.
ynkUpi1H9kSBw1sOOn-oXw.jpg
AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Modern dünyada kalıcı değerlerin kıymetini gösteren bir liderdi.
88QiOWEfGUKb_ZhGHMDZpA.jpg
Almanya Başbakanı Scholz: Kraliçe'nin yasını tutuyoruz, o'nu ve harika espri anlayışını özleyeceğiz.
sud7AO6y7EWv20B2HLLJ5A.jpg
Hollanda Kralı Willem-Alexander: Kraliçe'yi derin bir saygı ve sevgi ile hatırlayacağız, uzun yaşamını Britanya halkına hizmete adadı.
hvSq3Eztc0mwjUhX3VF83g.jpg
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro:*Dünya için bu üzücü tarihte, üç günlük resmi yas ilan ediyoruz ve tüm Brezilya halkını Kraliçe 2. Elizabeth'i anmaya davet ediyoruz.
GxchwC-OA0KJzAW670Pu-A.jpg
Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu:*Ülkesinin temel direklerinden biri oldu, sevgi ve saygıyla ödüllendirildi.
8nXFpe-0kUmw7Ipz9K_DLQ.jpg
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis:*Tahtta bulunduğu süre boyunca sergilediği görev, hizmet ve özveri sadece örnek alınası değil, aynı zamanda olağanüstüydü.
Khgii4SKEEKvzVowuRErQg.jpg
Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa: Majesteleri, sıra dışı bir hayat yaşamış, olağanüstü ve dünyaca ünlü bir halk figürüydü. Hayatı ve mirası, dünyanın dört bir yanından birçok kişi tarafından sevgiyle hatırlanacak.]]

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.