Wizard
Forum Üyesi
İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında yaşamını yitirdi. Yaklaşık bir asra tanıklık eden Kraliçe, İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı oldu. Kraliçe'nin ölümünün ardından*73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu.
KRALİÇE'NİN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN DÜNYA LİDERLERİNDEN MESAJLAR
Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası dünya liderleri peş peşe mesajlar yayınladı.
Kanada Başbakanı Trudeau: Kanada'yı en uzun süre yöneten hükümdarın kaybını öğrenmekten üzgünüz.
Beyaz Saray: Düşüncelerimiz ve yüreğimiz Kraliçe'nin ailesi ve İngiltere halkının yanında."
İsrail Başbakanı Yair Lapid: İsrail halkı adına başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Kraliçe ardında benzersiz bir liderlik ve hizmet mirası bıraktı."
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Ukrayna halkı adına en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyorum.
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Tarih yazmış bir kadındı.
Almanya Başbakanı Scholz: Kraliçe'nin yasını tutuyoruz, onu ve harika espri anlayışını özleyeceğiz.
AB Konseyi Başkanı Michel: Modern dünyada kalıcı değerlerin kıymetini gösteren bir liderdi.
VİDEO: KRALİÇE'NİN 96 YILLIK HAYAT ÖYKÜSÜ
]]
Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası dünya liderleri peş peşe mesajlar yayınladı.
Kanada Başbakanı Trudeau: Kanada'yı en uzun süre yöneten hükümdarın kaybını öğrenmekten üzgünüz.
Beyaz Saray: Düşüncelerimiz ve yüreğimiz Kraliçe'nin ailesi ve İngiltere halkının yanında."
İsrail Başbakanı Yair Lapid: İsrail halkı adına başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Kraliçe ardında benzersiz bir liderlik ve hizmet mirası bıraktı."
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Ukrayna halkı adına en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyorum.
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Tarih yazmış bir kadındı.
Almanya Başbakanı Scholz: Kraliçe'nin yasını tutuyoruz, onu ve harika espri anlayışını özleyeceğiz.
AB Konseyi Başkanı Michel: Modern dünyada kalıcı değerlerin kıymetini gösteren bir liderdi.
VİDEO: KRALİÇE'NİN 96 YILLIK HAYAT ÖYKÜSÜ
]]