• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

KPSS ortaöğretim puanı (60, 65, 75) ile ne olunur, KPSS P94 puan türü nedir? (2022 KP

Haberci

Forum Üyesi
Gsg4KuCQIke7qScR4myr0Q.jpg
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, sınavdan 60, 65 ve 75 puan olan öğrenciler, P94 puan türüyle hangi meslekleri tercih edebileceklerini sorgulamaya başladı. Geçmiş yıllardaki KPSS taban ve tavan puanlarıyla, hangi meslekleri tercih edebileceğini öğrenebilirsiniz. İşte KPSS ortaöğretim taban ve tavan puanları.

KPSS ortaöğretim taban ve tavan puanları, sınav sonuçlarının açıklanmasıyla merak edilmeye başladı. Öte yandan KPSS puanını öğrenen adaylar, P94 nedir sorgusuna yanıt arıyor. İşte ayrıntılar. KPSS ORTAÖÐRETİM 60, 65, 75 PUAN İLE NE OLUNUR? KPSS ortaöğretim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, gözler 2022 yılı KPSS taban ve tavan puanlara çevrildi. Geçmiş yıllardaki taban ve tavan puanları sayesinde, bölüm tercihleri öncesi fikir sahibi olabilirsiniz.

KPSS P94 NEDİR? KPSS P94 puan türü ortaöğretim sonuçlarında yer alan bir puan türüdür. Sınava giren adayların yaptıkları netler KPSS P94 ibaresinde bulunmaktadır. Sınava giren her kamu adayının standart sapmaya göre netleri KPSS P94 puanı üzerinden hesaplanmaktadır.

U3obPIRgNUGIY_1XH9GXMg.jpg
KPSS P94 İLE HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR? Üniversiteler Enstitüler Bakanlıklar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Karayolları Genel Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Türk Dil Kurumu Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü Gelir İdaresi Başkanlığı Sayıştay Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Kişisel Verileri Koruma Kurumu Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.