Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Hollywood’un iki Oscar ödüllü yıldızı Kevin Spacey, geçtiğimiz günlerde yaptığı “Artık bir evim yok” açıklamasıyla dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Taciz suçlamaları sonrası iki büyük dava süreci geçiren aktör, The Telegraph’a verdiği röportajda “Otel ve Airbnb’lerde yaşıyorum” deyince “Spacey evsiz kaldı” başlıkları ortalığı karıştırmıştı.
Ancak ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videoyla haberleri düzeltti.
“GERÇEK ANLAMDA EVSİZ DEĞİLİM”
Spacey, kendisine destek mesajları yağdıran binlerce kişiye teşekkür ederek başladı:
“Bana kalacak yer teklif eden, iyi olup olmadığımı soran herkese minnettarım. Ama insanların beni gerçekten sokakta yaşıyormuş gibi düşünmesine izin vermek dürüst olmaz.”
Röportajı yapan gazeteci Mick Brown’a övgüde bulunan Spacey, ancak gazetenin attığı “yanıltıcı” başlığa tepki gösterdi:
“Yıl boyunca neredeyse sürekli çalıştım. Röportajda açıkça görülebileceği gibi ben sokakta yaşayan biri değilim. Telegraph’ın bu başlığı atması üzücü.”
Eşref Rüya'nın yıldızlarından öğretmenler gününde anlamlı jest
YEDİ YILIN MALİ YÜKÜ: “HER ŞEY DIŞARI ÇIKTI, HİÇBİR ŞEY İÇERİ GİRMEDİ”
Spacey, 2017’den bu yana hakkında ortaya atılan taciz iddiaları nedeniyle iki büyük dava geçirmiş; 2023’te Londra’daki davadan, 2022’de Anthony Rapp davasından beraat etmişti. Yine de aktör, bu sürecin mali olarak ağır bir bedeli olduğunu söylüyor:
“Son yedi yılın maliyeti astronomik. Çok az para geldi, çok fazla para gitti.”
Spacey’nin Baltimore’daki dairesi de geçen yıl 3.24 milyon dolarlık haciz satışıyla el değiştirmişti. Aktör, satışı alan kişiyi “zorbalık” yapmakla suçlamış ve satışın iptali için harekete geçmişti.
“GÜÇLÜ İSİMLER BENİ YENİDEN İŞE BAŞLATMAK İSTİYOR”
Tüm kaosa rağmen Spacey kariyeri konusunda umutlu:
“Beni yeniden çalıştırmak isteyen çok güçlü isimlerle temas halindeyim.”
Ünlü aktör videosunu, “Göstermiş olduğunuz ilgi ve nezaket için teşekkür ederim” diyerek bitirdi. Hollywood’da yıllardır tartışmaların merkezinde olan Kevin Spacey’nin açıklaması, “evsiz kaldı” iddialarına nokta koymuş oldu.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.