Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Yağcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Bürsin’in evinden yaptığı paylaşım, dedikoduları doğrulamıştı. Ancak aşk iddialarından daha çok konuşulan Selin Yağcıoğlu’nun arkadaşı Mehtap Algül’ün bir dönem Kerem Bürsin’le aşk yaşamış olması oldu.
Selin Yağcıoğlu’nun konuyu Algül’le konuştuğunu açıklaması ortalığı daha da karıştırdı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Mehtap Algül, hem adının olaylara karıştırılmasından hem de özel konuşmalarının gündem yapılmasından rahatsızlığını dile getirdi.
SES KAYDI ATARAK İLİŞKİYİ HABER VERMİŞ
Algül 'Ben bunun içine çekildim. Konu bundan 1 ay önce bir arkadaşımı podcast'ime davet ettim. Bana 5 gün sonra bir ses kaydı attı. Eski erkek arkadaşımla bir mekanda tanışmışlar. Aralarında bir etkileşim olmuş. Benim bunu bilmemi istemiş. Biz de iki kadın medeni olarak anlaştık. Benim de zaten hayatımda biri var gayet iyiyim.
MESAJI GÖRMEZDEN GELDİM
Sonra başka bir ses kaydı geldi. Kendisinin linç edildiği onun fotoğrafına bir kalp atarak ona destek olmamı istedi. Ben bunu karşılayamam. Biz hayatımızı bundan sonra sana göre mi yaşayacağız. Ben bu mesajı görmezden geldim. Bu kadar önemli insanlar mıyız? Sonra gördüm ki açıklamalar yapmış, hayatımda biri olduğunu benimle konuştuğunu söylemiş. Ben kendim bunu açıklamamışken bunu yapmasını sınır ihlali olarak görüyorum.
Murat Dalkılıç’ın burnundaki aparat merak konusu oldu! 'Umut ediyorum bitecek'
Dünyaca ünlü oyuncu baba oldu! İşte çocuklarına verdikleri isim
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.