• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Kerem Bürsin'in yeni aşkı ve eski sevgilisi arkadaş çıktı! Ortalık karıştı

Defne

Forum Üyesi
6901bde7f673ab5ac366da9a.jpg

HABER MERKEZİ - Yağcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Bürsin’in evinden yaptığı paylaşım, dedikoduları doğrulamıştı. Ancak aşk iddialarından daha çok konuşulan Selin Yağcıoğlu’nun arkadaşı Mehtap Algül’ün bir dönem Kerem Bürsin’le aşk yaşamış olması oldu.

6901bf3cb825a93f9900ca2a.jpg
Kerem Bürsin Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı

Selin Yağcıoğlu’nun konuyu Algül’le konuştuğunu açıklaması ortalığı daha da karıştırdı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Mehtap Algül, hem adının olaylara karıştırılmasından hem de özel konuşmalarının gündem yapılmasından rahatsızlığını dile getirdi.

6901bed4b825a93f9900ca26.jpg
Selin Yağcıoğlu - Mehtap Algül

SES KAYDI ATARAK İLİŞKİYİ HABER VERMİŞ

Algül 'Ben bunun içine çekildim. Konu bundan 1 ay önce bir arkadaşımı podcast'ime davet ettim. Bana 5 gün sonra bir ses kaydı attı. Eski erkek arkadaşımla bir mekanda tanışmışlar. Aralarında bir etkileşim olmuş. Benim bunu bilmemi istemiş. Biz de iki kadın medeni olarak anlaştık. Benim de zaten hayatımda biri var gayet iyiyim.

6901bf96b825a93f9900ca32.jpg
Bürsin'in eski sevgilisiMehtap Algül hayatında biri olduğunu açıkladı.

MESAJI GÖRMEZDEN GELDİM

Sonra başka bir ses kaydı geldi. Kendisinin linç edildiği onun fotoğrafına bir kalp atarak ona destek olmamı istedi. Ben bunu karşılayamam. Biz hayatımızı bundan sonra sana göre mi yaşayacağız. Ben bu mesajı görmezden geldim. Bu kadar önemli insanlar mıyız? Sonra gördüm ki açıklamalar yapmış, hayatımda biri olduğunu benimle konuştuğunu söylemiş. Ben kendim bunu açıklamamışken bunu yapmasını sınır ihlali olarak görüyorum.

Murat Dalkılıç’ın burnundaki aparat merak konusu oldu! 'Umut ediyorum bitecek'
Dünyaca ünlü oyuncu baba oldu! İşte çocuklarına verdikleri isim

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.