• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Kayseri'nin "Geppetto Ustası"na dayak

baba

Forum Üyesi
Kayseri'nin

Kayseri'de tasarladığı kuklalar nedeniyle etrafında "Geppetto Usta" olarak anılan kukla sanatçısı ve sosyal medya fenomeni Adem Ocaktan, dayak iddiasıyla gündemde.

Kayseri'de yaşayan Adem Ocaktan (41) iddiaya göre; Malatya'da gösteri yapmak için oğlu E.O. ve kardeşi B.O. ile birlikte hazırlık yaparken gece iş yerine gelen boşanma aşamasındaki eşi H.O., kayınbabası H.Ç. ve kaynı İ.Ç. tarafından dövüldü.

Ocaktan, kardeşi ve 13 yaşındaki oğlu sopalarla dövülürken, yaşanan kavga ise iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Gece hazırlık yapmak için geldiklerinde iş yerinin ışıklarını açık bulduklarını söyleyen Adem Ocaktan, 1 Kasım gecesi saat 03.30 sıralarında yaşanan olayı şu sözlerle anlattı:

“Eşim benim öz, kendisinin üvey oğluna 'Bu evliliğimizi yıktı' diyerek içeriye itti. Ardından kayınbabam ve kaynım dışarıda kardeşimle diyaloğa girdi. İtiş kakış başladı, sopa aldılar ellerine ve kardeşime vurdular. Bu sırada ben, oğlum ve eşim arasındaki arbedeyi ayırmaya çalıştım. İçeri girdiler, kardeşime ölesiye vurdular. Kafasını yardılar. Çok ağır küfürler ettiler.”

"KARDEŞİM BAYILDI, KAFASINA 17 DİKİŞ ATILDI"

Ocaktan, oğlunun da psikolojisinin bozulduğunu iddia ederek "Kardeşim bayıldı ve kafasına 17 dikiş atıldı. Kaburgası kırık, akciğerinde yaralanma, iç kanaması var. Benim 13 yaşındaki oğluma burada eşim saldırıya geçiyor. İki kere değnek darbesi vuruyor ve çocuk sağa sola kıvrılıyor. Kayınbabam kafasına sopayla vuruyor. Kalçama, gözüme darbe aldım. Gözümde risk var. Buradan suç delillerini, malzemelerini yanında götürerek kaçtılar. Onların yakalanmasını istiyorum." diye konuştu.

KUKLALARLA HAYATI DEĞİŞEN TORNACI "GEPPETTO USTA"

Kayseri'de tornacılığı bırakıp çocukluğundan beri sevgisini taşıdığı kuklacılığa yönelen Adem Ocaktan, kendi tasarımı kuklalarla gösteriler düzenliyor.

Zamanla bu alanda kendini geliştiren Ocaktan, yaptığı kuklalarıyla düzenlediği gösterilerle çocukları eğlendiriyor.

İlk zamanlar annesi ve yakın çevresinin karşı çıkmasına rağmen kuklalarından vazgeçmeyen Adem Ocaktan, tasarladığı kuklalar nedeniyle etrafında "Geppetto Usta" olarak anılıyor.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.