Defne
Forum Üyesi

HABER MERKEZİ - Bir dönemin Victoria's Secret modeli Bianca Balti, geçtiğimiz Eylül ayında sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurmuştu. Kemoterapi tedavisi gören Bianca Balti, dökülen saçlarını kazıtmıştı.
Ünlü model The Times'a verdiği röportajda, 'Saçlarımı kaybetmek bir bakıma bana güç verdi. Çünkü en seksi ya da en göz alıcı kız olmak için yarışmıyorum... Önümdeki pek çok engeli kaldırdı. Artık kanıtlamam gereken hiçbir şey yok. Hayatım için savaşıyorum... Kırmızı halıya çıkmaktan korkmuyorum' demişti.

Merve Boluğur'u daha önce böyle görmediniz! Victoria's Secret mankenlerine gönderme
Bir dönem Victoria's Secret ile sahneye çıkan Bianca Balti, bu yılki defilede yürüme teklifinin reddedildiğini açıkladı.
Daily Mail'de yer alan habere göre; eski Victoria's Secret modeli Bianca Balti, bu yılki Moda Şovu'nda yürümeyi cesurca teklif etmesine rağmen iç çamaşırı devinin bunu reddettiğini belirtti. Bir zamanlar Gisele Bündchen ve Adriana Lima ile aynı podyumda yer alan İtalyan model, tedavi sonrası güzelliği ve özgüveni kutlarken hastalıkla mücadele eden kadınları temsil etmek umuduyla şirket yöneticileriyle doğrudan iletişime geçtiğini söyledi.

Dünya takip etti! Victoria's Secret defilesinde ilk: 9 aylık hamile olarak podyumda yürüdü
Model, kariyerindeki bir dönüm noktasını geri kazanmak için değil, hastalık nedeniyle öz benlikleri sınanan milyonlarca kadını temsil etmek için yürümek istediğini söyledi.
'Beni o podyumda görmek sadece kişisel bir hayalin gerçekleşmesi olmayacak; aynı zamanda bir mesaj da verecek: 'Hayat zorluklara rağmen devam ediyor. Sen daha az kadın değilsin. Sen bütünsün. Sen durdurulamazsın.'

Balti'ye göre şirket sonunda nazik bir cevap verdi ancak reddetti.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.