Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Bülent Uygun'un değerlendirmeleri şu şekilde...Bülent Uygun: ''Sergen, evet çok zeki, çok teknik direktörlük anlamında çok iyi bir insan. Hayatında da, normal şartlarda da iyi bir insan. Ama burada böyle bir hareket yapıyorsan, o sahanın içine giriyorsan, bu kırmızı kart.Gidip suya tekme atıyorsan, kırmızı kart. Ben de 'bir metre girdim' diye kırmızı kart yedim. Niye? Sahaya girdin, dedi.Ama ben sahaya girdiğim zaman da gereğini sahanın içindeki kimse, o maçın hakemi, eğer inanıyorsam ki o hakareti, o kötülüğü ya da bilerek kasti yaptığı şeyle ilgili, sonuna kadar gideceksin. Gittin, buna gereğini söyledin veya yaptın, döndün kırmızı kartla dışarı atıldın. O takımı o anda ateşleyeceksin demektir.Ve o ateşlemeyi de tribüne çıktıktan sonra sahanın kenarında oturmayacaksın kardeşim. Sen artık beni televizyon yorumcusu gibi kenardan oturup bir şey söyleme tarafında değil. Orada, o ayakta kalan sürenin 60 dakikasını veya uzatmayla birlikte 65 dakikasını sen de yaşayacaksın.Bağıracaksın, çağıracaksın. Elindeki su şişesini yerlere atacaksın, kulübeye fırlatacaksın. Oradaki kulübedekilerin sorumluluk almasını sağlayacaksın.Sağ içerisinde diğerlerine, çünkü çıkarken artık sahada kalanlar bir teknik direktör gibi düşünmek mecburiyeti var. İşte burada bu stratejik olarak Beşiktaş camiası taraftarı, benliği ve siyahı kadar asil olan, beyazı kadar temiz olan bir kartal camiası yıllardan beri üzmeye hiç kimsenin hakkı olmuyor doğal olarak. O yüzden de gerçekten bir kaptan, bir teknik direktör yaşanan bu azametin baş sorumlusu olarak hep yazılacaktır.''duhuliye.com