• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Kahramanmaraş'taki kazada kamyon şoförünün ifadesi ortaya çıktı (Cenaze namazı kılanl

JeSteR

Forum Üyesi
h9eivwFIv0CO5KLsa4-hng.jpg
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde cenaze namazına hazırlanan kalabalığın arasına girerek 6 kişinin ölümüne, 24 kişinin de yaralanmasına neden olan kamyonun şoförü Cengiz Aksu'dan sonra, şirket sahibi İ.A. da tutuklandı. Öte yandan, kazaya sebep olan kamyonun şoförü Cengiz Aksu'nun savcılık ifadesi ortaya çıktı. Aksu, savcılıktaki ifadesinde, "Ben kamyonun yönünü değiştirdim, durunca da yan yattı. Eğer kamyonun yönünü değiştirmeseydim çok daha vahim sonuçlar olurdu." dedi.

GlDoZA28kUS9ltnA26EVog.jpg
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Cumartesi günü kontrolden çıkan kamyon, cenaze namazı kılmak için hazırlananların arasına girdi. Feci kazada, 6 kişi yaşamını yitirdi, 24 kişi de yaralandı.
DEqaMVLH-E2atn3t0ufHRQ.jpg
Kazaya sebep olan kamyonun şoförü Cengiz Aksu, gözaltına alınıp tutuklandı. Soruşturma kapsamında Aksu'nun çalıştığı şirketin sahibi İ.A. ile yetkilileri M.S., K.G. ve M.A.A. da gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A.A. Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alındıktan sora serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden şirket sahibi İ.A. tutuklanırken, diğer 2 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.
VWqNrmbT_0qF9y67jVD_EQ.jpg
Öte yandan kazaya sebep olan kamyonun şoförü Cengiz Aksu'nun savcılık ifadesine ulaşıldı. Kaza nedeniyle üzgün olduğunu söyleyen Aksu, "Darıovası'nın oraya geldiğimde Andırın yolu üzerinde çok kalabalık vardı. Dikkatli şekilde döndüm, döndüğümde arabalar vardı. Daha sonra virajı döndüğümde kalabalık gördüm, aramızda 10 metre yoktu. Frene bastım, kamyon kaydı, insanlar kaçışmaya başladı ve bu panik sırasında insanlar birbirlerini sıkıştırdı. Ben kamyonun yönünü değiştirdim, durunca da yan yattı." dedi. Aksu ifadesinde, "Eğer kamyonun yönünü değiştirmeseydim, çok daha vahim sonuçlar olurdu." diye konuştu.
PyIv4TtbEEeYPKVRkWJpDQ.jpg
Kazada yaralanan 17 yaralı taburcu edilirken, Mustafa Güzeloğlu (65), Osman Önsel (49), Halil Önsel (70), Mehmet Peksoy (72), Tahir Temiz (73) ve Erdoğan Güzeloğlu isimli vatandaşların hastanedeki tedavileri sürüyor.
aBftHAAK-kyUtNe6Px9hTQ.jpg
vi7K2npyHEGwUzgCXETEbw.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.