• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Julia Szczurowska: 'Konu Beşiktaş'sa ben her şeye varım'

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Geçen sezondan bu yana Beşiktaş'ta oynayan 24 yaşındaki oyuncu, sadece voleybol maçlarında forma giymekle kalmıyor, siyah-beyazlıların basketbol ve futbol branşlarında da takımı yalnız bırakmıyor.Genç voleybolcu, ortaya koyduğu performans ve siyah-beyaz renklere tutkusuyla taraftarların en sevdiği oyuncuların başında geliyor.Julia Szczurowska, Beşiktaş aşkına, bireysel ve takımla hedeflerine ve Türkiye'deki yaşantısına dair açıklamalarda bulundu.'ÖNÜMÜZDE HALA ÇOK ÖNEMLİ MAÇLAR VAR'"Lige iyi başladığımızı düşünüyorum ama hala düzeltmemiz ve üstüne çalışmamız gereken noktalar var. Bu yüzden çalışmaya devam edeceğiz ve büyük takımlara karşı daha iyi oynamaya çalışacağız. Bu takımın her sene gelişmesini istiyorum. Burada olduğum süre boyunca savaştığımızdan ve takım ruhuna sahip olduğumuzdan emin olacağım. Daha çok fazla maça çıkmadık. Önümüzde hala çok önemli maçlar var. Bu maçlardan sonra ligde hangi pozisyonda olduğumuz daha da gün yüzüne çıkacaktır. Şu anlık sadece çalışmaya ve gelişmeye odaklıyız. Her maç daha iyisini yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.'BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR'"VakıfBank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe gibi takımlar şu an dünyanın en iyilerinden ve bir futbol takımı gibi bütçeleri var. Çok fazla yetenekli oyuncuları var. Sahada olanlar, kenarda bekleyenler... Hepsi muhteşem. Kenardan ne kadar oyuncuyu sahaya soksalar da yine de çok iyi mücadele edeceklerdir. Bu takımlara yetişebilmemiz için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Takımı inşa etmemiz gerekiyor çünkü bu sene oyuncularımızla ilk senemiz. Açıkçası daha mütevazı bir takımda yer almak hoşuma gidiyor, bu hissi seviyorum. Diğer büyük takımlar bizi hafife alacakmış gibi hissediyorum ama zamanımız geldiğinde, daha da geliştiğimizde bu takımlara karşı kendimizi kanıtlayacağız."'EĞER KONU BEŞİKTAŞ İSE BEN HER ŞEYE VARIM'"Bu kulüpte olmak senin için ne ifade ediyor?" sorusuna Szczurowska, Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini dile getirerek, "Diğer branşlarda olduğu gibi voleybol takımını da geliştirip takımın daha da saygı görmesini sağlayabiliriz. Eğer konu Beşiktaş ise ben her şeye varım. Buranın gerçekten evim olduğunu hissedebiliyorum. Her günün tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gelecekte ne olacağını göreceğiz ama şu an Beşiktaş için her şeyi yapmaya hazırım. Umarım daha çok taraftar maçlarımıza gelir çünkü onlara ihtiyacımız var. Her maç kanıtlamamız gereken şeyler var ve daha fazla insanın önünde oynamak bizim için daha güzel olacak." yanıtını verdi.Polonyalı pasör çaprazı, Beşiktaş taraftarını çok sevdiğini vurgulayarak, "Bizi desteklemeleri gerçekten çok anlamlı. Maçlarımıza gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta çok önemli bir takım ruhu var. Burada eğer takım için savaşıyorsan seni seveceklerdir. Bu yüzden çok mutlu hissediyorum. Benim benimsediğim ve saygı duyduğum değerleri onlar da aynı şekilde önemsiyor. Bu yüzden uyumlu olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.'SADECE GÜN GÜN YAŞAMAYA VE KENDİME ODAKLANMAYA ÇALIŞIYORUM'"Daha önce voleybol hakkında hedeflerim ve büyük hayallerim vardı. Biz Polonya'da şöyle deriz; eğer Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset. Sadece gün gün yaşamaya ve kendime odaklanmaya çalışıyorum. Daha iyi bir oyuncu ve daha iyi bir insan olmak için kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bunlar benim temel hedeflerim. Her günden elimden geldiğince yararlanmaya ve eğlenmeye çalışıyorum. Bunun beni nereye götüreceğini göreceğim."Türkiye'de günlük hayatının nasıl geçtiğini de anlatan genç voleybolcu, ülkede genel olarak pozitif deneyimler yaşadığını kaydederek, "Yeni bir ülkeye alışmak kolay değil, bu yüzden zorluk yaşadığım zamanlar oldu fakat Türkiye beni iyi karşıladı diyebilirim. Genel olarak pozitif bir deneyim yaşıyorum. Burada olmayı seviyorum. Türk mutfağı çok iyi, yemekleri seviyorum. Özellikle lahmacunu. Çok kaliteli et yemekleri var. Tatlılar da çok güzel fakat sporcular olarak tüketirken dikkatli olmalıyız. Türk mutfağını deneyimlemek için birçok farklı yemek yedim ve hepsini çok beğendim." şeklinde görüş belirtti.HürriyetHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.