Defne
Forum Üyesi
2018 yılında birlikte olmaya başlayan Lauren Sanchez ve Jeff Bezos, Ocak 2019’da iş insanının 25 yıllık eşi MacKenzie Scott’tan boşanması tamamlanıncaya kadar ilişkilerini gizli tutmuştu. Çift, Mayıs 2023’te nişanlanmıştı.
Üç çocuk annesi Sanchez, daha önce Hollywood’da tanınan ve aynı zamanda Endeavour’un yönetim kurulu başkanı olan Patrick Whitesell ile evliydi.
ROMANTİK TEKLİF
Lauren Sánchez, Jeff Bezos'tan gelen romantik teklifi ayrıntılarıyla anlatmış ve elmas taşın boyutunun onu tamamen suskun bıraktığını söylemişti.
"KUTUYU AÇTIĞIMDA SANIRIM BİRAZ BAYILDIM"
53 yaşındaki eski TV spikeri, Amazon'un kurucusunun geçtiğimiz mayıs ayında Cannes Film Festivali'ne yaptığı ultra lüks yat gezisinde teklifi aldığını söylemişti. Sánchez, Vogue'un aralık sayısında "Kutuyu açtığında sanırım biraz bayıldım" demişti.
2.5 MİLYON DOLAR!
Uzmanların Page Six Style'a söylediğine göre; 20 karatlık elmasın tahmini değeri 2,5 milyon dolar.
60 YAŞINA GİRDİ
Milano Moda Haftası nedeniyle İtalya'da bulunan çiftten Jeff Bezos, 60'ıncı yaşını burada kutladı.
Bezos'u özel fotoğrafçısı yaptı! Sevgilisini her açıdan çekti
TRANSPARAN ELBİSESİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLADI
Çift, doğum günü kutlaması sonrasında mekândan el ele çıktı. Lauren Sanchez, transparan elbisesyle dikkatleri üzerinde topladı.
Milyarder Jeff Bezos'un sığınağı! 29 yıl sonra gelen taşınmanın sebebi anlaşıldı
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.