• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

İsmail Kaya Eğitim Kurumları, öğrencilerini sınava farklı meslek gruplarıyla buluştur

Haberci

Forum Üyesi
Yyc9IQyIHk-yu1ObtfHQ8w.jpg
Çocuklarını yalnızca okula değil, günlük hayata da hazırlamak isteyen birçok ebeveyn, nitelikli eğitim kurumlarının arayışına giriyor. Veliler artık çocuklarını daha iyi tanıyarak geleceğine yön verecek ve yeni fikirlere kapı açacak öğretmenlerle yürümek istiyor. Öğrencileriyle yaptıkları testlerle bilinçaltında yer eden meslekleri saptayan İsmail Kaya Eğitim Kurumları ise uygulamalarıyla çocukların kendi gelişimlerini takip etmelerini sağlıyor.

Lise ve üniversite sınavları her öğrencinin eğitim hayatındaki en önemli süreçleri oluştururken, veliler çocuklarını yalnızca okul değil, gerçek hayata da hazırlayacak eğitim kurumlarının arayışına giriyor. Öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklere kavuşması için geliştirdiği Başarı Merdiveni uygulamasıyla çocukların kendi gelişimlerini takip etmesini sağlayan İsmail Kaya Eğitim Kurumları ise öğrencilerin müfredattaki konuları ve deneme sınavı sonuçlarını konu, soru sayısı, doğru ve yanlışları karşılaştırarak bilinçli bir şekilde ilerleme kaydetmelerine kapı aralıyor. Öğrenciler bunun yanı sıra eğitimlerindeki bu önemli süreci sistemleştirerek planlı yas?amın da temellerini atıyor. "Sevdiği işi yapan insanların modern köleler olmayacağını biliyoruz" Geçtiğimiz yıl, öğrencilerinin %95'inin hayal ettikleri üniversiteyi ve bölümü kazandığını belirten İsmail Kaya Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kaya, "Lise ve üniversiteye geçişteki sınavların ardından gelen tercih dönemi, bizim için sonuçlardan sonra gerçekleşen bir aşama değil. Öğrencilerimizin kurumumuza dahil olduğu an itibarıyla başlayan bir süreç. Bu yüzden öğrencilerimizin hangi yöntemle daha iyi öğreneceğini saptamak için çoklu öğrenme metotlarıyla bazı testler uyguluyoruz. Testler sonrasında öğrencilerimize özel bir eğitim programı hazırlıyoruz. Onların bilinçaltına yer eden meslekleri, mesleki eğitim envanterleri aracılığıyla saptıyoruz. Çünkü yeteneklerine uygun, sevdiği işi yapan insanların modern köleler olmayacağını çok iyi biliyoruz. Öğrencilerimiz için sadece hedef belirlemekle kalmıyor, bu hedefin önemini de anlamaları gerektiğini düşünüyoruz ve gençleri iyi kariyerler inşa etmiş eski mezunlarımızla buluşturuyoruz. Hedeflerini doğru bir şekilde belirlemeleri için meslekleri daha yakından tanıyacakları paneller düzenliyoruz" şeklinde konuştu. "Öğrencilerimize zamanı planlı yönetebilme yetisi kazandırıyoruz" Hedeflerin doğru belirlenmesinin eğitim ve kariyer planlamasının yanı sıra zamanın yönetilmesinde de etkili olduğunun altını çizen İsmail Kaya Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kaya, "Kurumumuzda haftanın dört günü geç saatlere kadar süren soru çözme ve çalışma kampları düzenliyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin zamanını doğru değerlendirmesini sağlıyoruz. Nitelikli eğitim modelimizle özgüven kazanmalarının yolunu açıyor, böylece stres seviyelerini en aza indiriyoruz. 23 yıla dayanan deneyimimizle değişime, yeniliklere açık çocuklar yetiştiriyor ve yas?amı boyunca geçecekleri yolların hem temellerini atıyor hem de organize ediyoruz" dedi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.