Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Takımın en çok desteklenmesi gereken yer neresidir? Gol atamadığı veya mağlup olduğu dakikalar değil mi? İş bizde nasıl vuku buluyor?Galipken herkes düğün havasında, çalsın sazlar oynasın kızlar modunda... İyi..... Gol yiyorsun maç berabere...Önceden mimlenmiş algıda hapsedilmiş topçulara acayip yuhalama, ıslık ve inanılmaz demoralize bir duruma geçiyor hayat...Oysa topçunun en çok destek beklediği an, düştüğü yerden kalkmaya çalıştığı andır... İki sloganla ölüyü diriltirsin...Lakin bağıracak teşkilat o kadar uzak ki sahaya çabuk reaksiyon veremiyor topçulara. Yöneticilere ders oluyordur inşallah bütün bunlar.İki kuruş fazla para kazanacağım diye önüne geleni stada sokarsan ambiyans böyle felaketlere yol açar... Mert, Jurasek ve Svensson... Bu adamlar günah keçisi ilan edildi...Ağızlarıyla kuş tutsalar nafile... Zaten kadro dar, elinde adam yok, Bir de mecbur kaldığın adamlara tedaviyle uğraş... Çok büyük sıkıntı bu....'Çimlere basmak yasssah hemşerim' faulü çalıyorlar Ndidi'ye...A ÇIK yaraya bastırıyormuşçasına, hakem konusu ıstırap vermeye başladı...G.Saray maçının hakem faciaları sosyal medyada daha ilk günkü sıcaklığını korurken; akabinde oynanan G.Birliği maçında iş sınırları aştı...Hakem Bay Oğuzhan Beşiktaşlı topçulara ikili mücadele izni vermezken, Ndidi'nin çimlere basmasına bile faul çaldı...Her hakemin Ndidi'ye önyargılı ve ezbere düdük çalmasından bıktık...Maça verilen beş dakikalık uzatmanın Üç dakikası faul düdüğü ve Djalo ile tartışma halinde geçmesine rağmen maça bir dakika ancak ekledi...VAR uyarmaz, çizmez, çağırmaz bir kimliğe dönüşüyor bizim maçlarda... Bu kadar harcanan milyon eurolar bir nefes düdükle heba olup gidiyor. Kimse oralı değil...Beşiktaş'ın saha içi sorunlarını hakeme bağlamak istemiyorum tabi ama bir bölümünü oraya ayırabilirim rahatça...Konuşan yönetim arıyor millet de ben tam tersi konuşmadan icraat yapacak yönetim bekliyorum... Yoksa bu hakem meselesi çok büyük sorun...Yayıncı kuruluş...Senelerden beri bu yayıncı kuruluşla ilgili sıkıntı yaşıyoruz... Maç saatlerine karışmalarından tut, günlerini tayin etmeye kadar.Ciddi, ülke geneline hitap edilemeyen bir zihniyetten bahsediyoruz... Bu sene pozisyon tekrarlarını takımlara göre azaltmaları kafalarına göre çoğaltmaları ayyuka çıktı...Sevgili Güntekin her ne kadar hayır dese de Beşiktaş taraftarının tümü bu durumdan rahatsız...Sergen Yalçın maça başlamadan önce özellikle G.Saray maçına temas ederek bu konuyu dile getirdi mesela...İnsanların canı acıyor arkadaş... Sizin kafanıza göre hareket etmeniz normal bir şey mi? Sırf keyfinize 10'a çeyrek kala maç başlattınız...Millet eve iki de üçte gidiyor dedik, umursamadınız... Şimdi de yine keyfi 25 senedir 19:00 olan maç başlama saatini 20:00'ye çektiniz..Çalışanı var, yolcusu var gazete çıkışı taşraya yetişmesi var... Her şeyi siz biliyorsunuz. Bravo...Beşiktaş'ın lehine olan hiçbir şeyde yoksunuz... Ofsayt derler, çizgi gelmez, Penaltı olur görüntü gelmez, Nasıl olacak bilmiyorum....Bana diyorsanız eğer biz Riva'ya gönderiyoruz, Riva yayınlamıyor; o daha felaket...Böyle olduğunu bildiğiniz halde susup "Bizden gitti biz karışmayız" tavırları ciddi daha fecaat...Ve sevgili Beşiktaş Yönetimi bu da çok büyük bir sorun, bilginize...1-0'A YATMAK NE DEMEKTİR!?Cerny solda başladı. Yapamadı... Adama moral verip güçlenmesi, itilmesi gerekirken oyundan alındı...Golü atmış morali yüksek Cengiz'in 60'ta biteceğini bilen hoca bekler Cerny'yi oraya çeker verimi yüksek tutardı...Sola Hekimoğlu'nu koydu! Niye? Sol açık olup hücuma katkısı olsun diye değil defans futboluna enerjisinden yararlanıp destek versin diye!!!!Sergen Hoca cesaretini kaybediyor, hatta kaybetmiş diyebilir miyiz? G.Saray maçında da aynısının yaşanması tesadüf olamaz....Senden güçsüz takımlara karşı skoru korumaya çalışmak da nereden çıktı? 1-0'a yatmak ne demektir?Matematiği ve mantığı değiştirmek gerekiyor. Çok büyük sorun bu...Orkun'un pazubendiBayağıdır takımın kaptanı Mert Günok'tu... Oynadığı zamanlar da Necip... Zaman içinde kurallar değişti...Kaptan haricinde itiraz edersen sarıyı yer oturursun kıvamına gelindi... Ama yanına parantez içinde ince bir şık daha bırakıldı...Kaleci uzak olduğu için pozisyonlarda kaleci olmayan bir kişinin de hakemle konuşmasına izin verildi... Zaten Orkun saha içinde konuşabilir tuşundaydı...Pazubendin girdiği kol değişti o kadar... Yani Mert'in maçtaki formsuzluğu alınan kaptanlıkla alakalı olamaz...Doğru alınmış bir karar olarak yorumluyorum ben... Takım içi sorun gibi gözükse de inandırıcılığı yok hükmünde....Alen Markaryan / AkşamHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..