Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Mali genel Kurulda 3 dönem idari ve mali yönden oylanacak. Bu dönemler şu şekilde:- 01.06.2024-29.12.2024 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Hasan Arat Dönemi)- 29.12.2024-11.05.2025 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Serdal Adalı 1. dönem)- 11.05.2025-31.05.2025 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Serdal Adalı 2. dönem)Beşiktaş tüzüğünün 27. maddesinin g bendinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır.'' ifadesi yer alıyor. Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve yönetiminin Mali Genel Kurul'da olası bir ibrasızlık alması durumunda 30 gün içinde Beşiktaş seçime gidecek.Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinin konuyla ilgili görüşleri şu şekilde:Ahmet Akpınar: ''Tüzüğün 27 .maddesinin g bendinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır.'' ifadesi mevcut. Adalı ve yönetiminin herhangi iki döneminden birinden bile ibrasızlık alması durumunda tüzüğe göre seçime gitmesi gerekir fakat hukuki olarak süreci görmek gerekebilir.''Ali Rıza Dizdar: ''Tüzük maddesinde belirtildiği gibi olası bir ibrasızlık durumunda Beşiktaş 30 (otuz) gün içinde seçime gider. Son tüzük tadil kongresinde tüzük bu şekilde kabul edildiği için ibrasızlık durumunda Beşiktaş seçime gider.''Ünal Ceval: ''Serdal Adalı ve yönetimi, mali genel kurulda ibra edilmezse tüzük gereği Beşiktaş 30 (otuz) gün içinde seçime gidecek.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..